![]() |
Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +------ Dział: Poradniki ! (/Forum-Poradniki-14) +------ Wątek: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? (/Temat-Poradnik-Jak-uzupelnic-wlasciwie-settings-89) |
Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - RaZoRxD - 16-11-2009 23:08 Witam, przedstawiam poradnik mojej produkcji, zakaz kopiowania na inne fora! Bardzo dużo osobą nie dochodzą przesyłki, lub dochodzą ale bardzo późno, dlatego napisałem poradnik jak właściwie ustawić settings. * Nie piszemy polskich znaków, gdy mamy w nazwisku litery Ł,ź,Ó, np. Łyżwiarska, piszemy Lyzwiarska. * Kod pocztowy w stanach zapisuje sie w formie XXXXX, więc my piszemy np. 63460 * Numer telefonu od 0048. Np: 00489312112 * Gdy mieszkasz w kamienicy wpisujesz normalnie np. Rulowana 2/6 * Wszystkie dane muszą być poprawne, aby paczka trafiła do ciebie * Lockerz bardzo często przekręca nazwiska i imiona, dlatego warto podać numer telefonu. Myślę że przyda ![]() Pozdrawiam @admin mimo iż jest film to na pewno się przyda, +1 reput za robote ![]() RE: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - BeSTeK - 16-11-2009 23:16 Numer telefonu błąd. Podajemy 011 48 kierunkowy bez zera i numer domowy. Przykład 01148332221100 Nie będą przekręcać imion, od tego mają drukarki (no chyba, że na chama dodasz polskie znaki to w ich miejsce wejdzie tzw. spacja). Cytat:2009/10/30 Lauten Knight via RT <[email protected]> RE: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - RaZoRxD - 16-11-2009 23:17 Zobacz sobie że na paczkach od polski, są tylko numery zaczynające się od 0048, oni przekręcają imiona i nazwiska jak są polskie znaki, już dużo userów tak się przekonało, sory ale nie chcę się z tobą kłócić ale taka jest prawda ![]() RE: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - BeSTeK - 16-11-2009 23:22 Zapraszam do zapoznania się z mailem od Lockerz: Cytat:2009/10/30 Lauten Knight via RT <[email protected]> Sami napisali jak wygląda telefon z US do Polski w linku http://www.howtocallabroad.com/a.html ![]() Nigdy nie podaje fake informacji i proszę nigdy mi tego nie zarzucać ![]() RE: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - Admin - 16-11-2009 23:26 szczerze mówiąc sam mam 0048 przez chwilkę myślałem że ta stronka dotyczy numerów stacjonarnych jednak nie . Tak czy inaczej nie ma sie co martwić bo to numer dla polskich kurierów - gdy nie ma Cie w domu to zadzwonią, nie oszukujmy się nikt z usa nie będzie do nas dzwonił ![]() RE: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - RaZoRxD - 16-11-2009 23:38 Tak, do kuriera. Kurier rozpozna najprędzej format 0048xxxxxxxx ![]() Chyba że stacjonarny to wpisujesz tak jak Bestek. Ja wpisałem w settings tak jak jest tu, i t-shirt przyszedł po 3 tygodniach ![]() RE: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - Andre101 - 17-11-2009 20:53 Ja wpisalem 048 i mysle ze nie bedzie problemow jak podalem kraj i narodowość RE: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - Sonybek - 21-11-2009 11:38 no napisz tak Powstancow , masz kod pocztowy wpisany to będą wiedzieli o co chodzi chyba RE: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - Admin - 21-11-2009 11:39 (21-11-2009 11:31)kilol napisał(a): Jak mam zapisać ulice, Powstańców ? Powstancow ? umiesz czytac? przeczytaj caly temat jeszcze raz pomyśl i wróc z głowa skierowaną w strone ziemi ![]() ![]() w pierwszym poscie masz czarno na białym ... RE: Poradnik - Jak uzupełnić właściwie settings? - Kilol - 21-11-2009 11:46 Chciałem mieć pewność ![]() |