Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Gdyby powiedział, że to PSP jest uszkodzone i podał jego wartosć jakieś 150 zeta miałbym to z głowy.
Ja bym nie dał sobie wcisnąć jakiegoś cła albo vatu. Pier*oli mnie kraj. Pisze gift - a przesyłka oszacowana na 40 euro - nie płacę nic. Tyle.
A celnik może się pocałować w ...
No tak niby masz racje... Ale i tak te posty do donikąd na razie nie prowadzą, więc po co pisać?? Choć dziwne trochę szukałem na googlach i nie znalazłem takiego przypadku że ktoś dostał paczke z lockerz i musiał zapłacić cła), wiec powinniśmy czekać za nagraniem a może w czasie znajdzie się takich przypadków więcej
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-01-2010 14:46 przez xBlackxK.)
Jesli kurier bedzie chcial zebym zaplacil to Jak ku!!!a bedzie akurad moja babcia to jak wyjdzie do tego kuriera to kur nie wstanie taka kape mu narobi:@
Twoja babcia to strongwoman zapewne.
A jak celnik moją paczkę wybierze w swoje ostre, nieobcięte i okrutne szpony to ja mu pokażę swoje.
I pokażę mu napis gift.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 09-01-2010 15:57 przez Crash.)