Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja miałem wszystko w jeden dzień, czyli teorię i jazdy. Udało mi się wszystko zdać za 1 razem. Problem miałem na łuku. Trzeba cały czas jechać, a ja się zatrzymałem. Samochód nie zgasł, ale się zatrzymałem i manewr musiałem powtarzać. Już sobie pomyślałem, że zaraz pójdę się zapisać na kolejny egzamin, ale jednak się udało. Reszta bez problemu poszła.
Zdane za pierwszym. Po tym jak samochód zgasł mi na światłach ( ach te sprzęgła -.- ) byłem pewien, że oblałem. Na szczęście reszta poszła perfekcyjnie
za drugim razem dopiero, ale za pierwszym nie zdałem właściwie przez mojego instruktora jazdy, który przyzwyczaił mnie do tego, że zawsze kiedy wsiadałem do samochodu miałem już spuszczony hamulec ręczny i kompletnie o nim nie pamiętałem w trakcie egzaminu, samochód dwa razy zgasł jak próbowałem ruszyć na placu i egzaminator mi podziękował :/ za drugim razem poszło już bez żadnych problemów