Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
JPP !!! Wiecie o co chodzi

Autor Wiadomość
RE: JPP !!! Wiecie o co chodzi
Sprawdź:
trzymam kciuki co za idioci z tej poczty paczka z ameryki wszyscy sie pospuszczali i mysleli ze w plycie cd bombe masz Tongue
Ewidentnie widać, że do paczki się ktoś wkradał, bo z drugiej strony jest przerwana taśma.
Kilol nie chce cię smucić, ale nie dostaniesz nic... wiele razy było tak, że jak coś Poczta Polska zabrała to się nie odzyskało, nawet jakby to był MacBook...

turech, członek http://zarabiam.com od Mar 2010.
@turech
Wiem, że gry już nie odzyskam, ale trzeba sprawę rozgłośnić. Jutro wbijam na pocztę. Nie chodzi mi o to, żeby
mi oddali odszkodowanie, czy tam grę. Liczy się sam fakt, że kradną.
a kto podpisal odbior paczki?
Nikt nic nie podpisywał.
No tak Kilol, ale twoje "awantura" nic nie da, gdyby się całe 35 mln polaków zebrało do tego to tak Wink

turech, członek http://zarabiam.com od Mar 2010.
Wiem, ale nie jestem z tych, co sprawę zostawiają i nic z tego nie robią. Może jak ich się
postraszy, to coś to da.

Dodam, że zamówiłem 2 gry na jednym i na drugim koncie. Jeśli druga paczka dojdzie bez gry,
to zrobię im garaż z dupy !
mogles unboxing robic z ta paczka pusta :s
No masz rację, ale jakoś na to nie wpadłem, a po za tym nie miałem jeszcze aparatu.
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: