JPP !!! Wiecie o co chodzi - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: JPP !!! Wiecie o co chodzi (/Temat-JPP-Wiecie-o-co-chodzi-4075) |
JPP !!! Wiecie o co chodzi - Kilol - 29-03-2010 14:20 Przychodzę ze SQL i widzę, że paczka przyszła. Dobra, podniosłem ją i zauważyłem, że jest za lekka jak na grę. Otwieram, a tam jedynie te poduszeczki i kartka z tym całym zamówieniem, która była cała pogięta. Gry NIE BYŁO. Kartka z zamówieniem wskazuje na to, że zaglądała do niej Poczta Polska, bo była zgięta jak jakaś kulka. Fotki - jak to wyglądało dam w innym terminie, bo mam problemy z aparatem. Postaram się wrzucić je jak najszybciej. Zapraszam do dyskusji. Może mieliście podobne przypadki. EDIT : Sry, że tak późno, ale wcześniej nie miałem czym zrobić fotek. Tak wyglądał papierek z zamówieniem po wypakowaniu paczki : Tutaj widać przerwaną taśmę : RE: JPP !!! Wiecie o co chodzi - Szymik - 29-03-2010 14:23 O żal, co teraz zrobisz ??? RE: JPP !!! Wiecie o co chodzi - Kilol - 29-03-2010 14:24 Co zrobię ? Nie wiem, zobaczę, ale nie zamierzam tego tak zostawić... RE: JPP !!! Wiecie o co chodzi - Szymik - 29-03-2010 14:25 Wpierd@! im ... RE: JPP !!! Wiecie o co chodzi - MareKSG - 29-03-2010 14:27 Każdy z nas to wie w poczcie złodzieje wszyscy je*ią się bo to są ch*je!!! lololololo .... (http://www.youtube.com/watch?v=-65kxRbVTTE) RE: JPP !!! Wiecie o co chodzi - nickluk - 29-03-2010 14:28 napewno nic nie pisz do lockerz bo oni tu nie są winni...Pójdż na pocztę i powiedz o co chodzi to może ci dadzą odszkodowanie!! RE: JPP !!! Wiecie o co chodzi - pieczyk111 - 29-03-2010 14:35 Ja bym szedł na policje pokazał im paczkę i wyjaśnił o co chodzi na poczte tez bym szedł co za parszywe gno*e no japierdziele jak bym takie cos zrobily mocno bym sie zdenerwowal a jaka gre miales??? nie podarował bym tego i na poczcie zrobil bym niezly burdel... RE: JPP !!! Wiecie o co chodzi - Gumowy - 29-03-2010 14:35 Jaka akcja Normalnie masakra, żeby PP owierała i podpierda**ła zawartośc paczki... RE: JPP !!! Wiecie o co chodzi - Tidus - 29-03-2010 14:36 ZŁODZIEJE !!! RE: JPP !!! Wiecie o co chodzi - DJAd1 - 29-03-2010 14:37 Jedyna rada jak najszybciej na policje.. Masz dowody że tam właśnie miała być gra? |