Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Redemption is coming this week!

Autor Wiadomość
RE: Redemption is coming this week!
Sprawdź:
Facebook (16:14): "The wait is almost over. Rack up those PTZ, because the General Redemption is coming SOON."

firzen96, członek http://zarabiam.com od Oct 2010.
No to jest szansa że będzie dziś, A to mi nie na ręke bo nie zdąże do wieczora wytrzeźwiećWink
yo tam ...
Lockerz to już prawie scam Tongue wbite w resa i w cały ten portal teraz w modzie uploading Big Grin
juz po resie.. spooko

jest 225$ Wink
Nic nie sugeruje, ale nie ma nigdzie informacji, ze sie odbyl - kompletna pustka. Oczywiscie chodzi tu o oficjalne strony Lockerz.
Co prawda, wiem, ze sie odbyl, ale domyslam sie, iz jeszcze czeka nas "zapowiedziany restock" (lub slynne przeprosinyWink), biorac jeszcze pod uwage, ze dosc szybko zamkneli ptzplace, a hallway wtedy nie dzialal ^^
No dość dziwne to było. Otwierali i zamykali ptzplace co chwilę i nic nigdzie nie wspominali o restocku, a nawet w międzyczasie dali DOD. Zobaczymy jak to się potoczy, ale mam nadzieję, że wyślą nagrody.
(15-06-2011 20:15)Tech napisał(a):  No dość dziwne to było. Otwierali i zamykali ptzplace co chwilę i nic nigdzie nie wspominali o restocku, a nawet w międzyczasie dali DOD. Zobaczymy jak to się potoczy, ale mam nadzieję, że wyślą nagrody.

... i dadza szybko kolejne uzupelnienie Big Grin
Brak info na hallway'u ... Liczę na duży, wielki zapowiedziany restock, a nie 4 restocki co 10 minut z resztkami ...
ja w sumie bym wolał, żeby wysłali te nagrody co dali dziś, ptz wszędzie odjęte, więc zamówienia powinny być zrealizowane
Cytat:Redemption update: We had a technical glitch earlier today, and PTZ Place briefly went live. We will honor all legit orders that we received. To those of you who redeemed something today: Congratulations! Please note---you are not eligible to redeem in the next redemption, which could happen any time! Stay tuned here for the official announcement:-)

Czyli wszystkie zamówienia się liczą! Do tego odbędzie się jeszcze jeden restock, ale jak już coś zamówiłeś to nie masz wstępu.
Odpowiedz