Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Poprawka błędów, bugów, PTZ

Autor Wiadomość
RE: Poprawka błędów, bugów, PTZ
Sprawdź:
Nie sądze. W sylwka to restock będzie. Stronka dalej nie działa. Wczoraj pkt nie dostałem i dzisiaj też nie dostane ? Omg ;/ lipaaaaaaaaaaa.
Czekamy na księdza Smile
Może dostaniesz te punkty, których nie dostałeś. Pewnie będzie tak, że zamiast 2 za Dailes dostaniesz 4 (lub 6 jak się to przeciągnie jeszcze do jutra o_O). No chyba, że masz Zetke Tongue Ale myśle, że zalogowanie normalnie będzie po 2PTZ. (z Z-lister'em 4 oczywiście ..)
Nie dostanie tych punktów, ponieważ wczoraj ok. 23 stronka już była czynna Smile Więc jak ktoś czekał to miał ptz.
Our site maintenance is taking longer than expected. We will keep you updated throughout the day. Thanks:-)

Napisane na Facebooku - dokładnie 2 sekundy temu :]
także dalej prace trwają.
Kurde, chyba byłem 1 osobą widzącą tego newsa! xD. Dopiero po 30 sek było 4 typów, że lubią to ;]
szybki jestem Big Grin
konserwacje witryny potrwaja dluzej niz sie spodziewano.Bedziemy was o tym powiadamiac w ciagu dnia.dzieki
Może zrobią niespodziankę na nowy rok i zrobią Restock i naprawią wszystkie błędy na stronie.
(29-12-2009 01:56)emill93 napisał(a):  i KU**A nie mam friends nadal ani pkt za nich
u mnie było ciągle to samo, ciekawe kiedy lockerz wróci. ehhhUndecided
Jak napisałem wyżej. Czas pokaże. Ale jak wróci, to wróci (mam taką nadzieję) w wieeelkim stylu Big Grin Wszystko ładnie pięknie. I jakby dali jeszcze uzupełnienie :*
Strasznie długo to trwa, coś czuje, że dzisiaj też nici z ptz Sad
kiedy wkoncu ta stronka wroci do normy, juz mam dosc tego czekania ;s
Odpowiedz