Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Nie sądze. W sylwka to restock będzie. Stronka dalej nie działa. Wczoraj pkt nie dostałem i dzisiaj też nie dostane ? Omg ;/ lipaaaaaaaaaaa.
Czekamy na księdza
Może dostaniesz te punkty, których nie dostałeś. Pewnie będzie tak, że zamiast 2 za Dailes dostaniesz 4 (lub 6 jak się to przeciągnie jeszcze do jutra o_O). No chyba, że masz Zetke Ale myśle, że zalogowanie normalnie będzie po 2PTZ. (z Z-lister'em 4 oczywiście ..)
Our site maintenance is taking longer than expected. We will keep you updated throughout the day. Thanks:-)
Napisane na Facebooku - dokładnie 2 sekundy temu :]
także dalej prace trwają.
Kurde, chyba byłem 1 osobą widzącą tego newsa! xD. Dopiero po 30 sek było 4 typów, że lubią to ;]
szybki jestem
Jak napisałem wyżej. Czas pokaże. Ale jak wróci, to wróci (mam taką nadzieję) w wieeelkim stylu Wszystko ładnie pięknie. I jakby dali jeszcze uzupełnienie :*