Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
patryk4815, do wypowiedzi Zcny dodam jeszcze, że ta prowizja nie zmienia się w zależności od tego ile chcesz wypłacić, czyli jak chcesz wypłacić 10$ to płacisz taką samą prowizję jak w przypadku 150$.
Sniechu zapomniałem dodać tego
więc patryk4815 albo uzbieraj sobie ze 100$ wtedy tej prowizji nie odczujesz albo wymień się z kimś z forum jest tu kilka osób co chętnie sie wymieni. :-)
Lukas jesteś ślepy czy nieumiesz czytać gdzie ja napisałem że sejfik może sie wymienić z kimś z forum np: ze mną albo kimś innym po prowizji np 10zł przy 100$ i jest szybciej niż by zlecał z AP na Bank Polski
Ja też sobie założyłem konto w Mbanku ale powinien chyba przyjść e-mail z pinami czy coś i powinni dzwonić założyłem sobie je w sobotę a dziś jest czwartek i nic.
Wie ktoś może coś o tym ?
Dane to przywiezie ci kurier, z ktorym musisz umowic sie telefonicznie. na e-maila przyjdzie ci list ktory powiadomi cie ze twoje konto jest juz w pelni aktywne