Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Nie rozumiem zbytnio o co chodzi z tymi punktami, te 50zł jest darmowe? W sensie czy jest do wykorzystania i coś możemy za to kupić wykorzystując te punkty? Pójdę np. do maka, zapłacę kartą twisto i będę mógł to spłacić punktami znajdującymi się tam?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-01-2020 13:52 przez Zaperr44.)
(11-01-2020 13:49)Zaperr44 napisał(a): Nie rozumiem zbytnio o co chodzi z tymi punktami, te 50zł jest darmowe? W sensie czy jest do wykorzystania i coś możemy za to kupić wykorzystując te punkty? Pójdę np. do maka, zapłacę kartą twisto i będę mógł to spłacić punktami znajdującymi się tam?
Zgadza się, 1 punkt = 1 zł i po prostu spłacając fundusze wydane kartą Twisto możesz użyć tych 50 punktów
Spłacasz punktami lub kasą - jak Ci pasuje. Co fajne możesz wydać punkty co do grosza. Wydałem np. 51 zł a mam tylko 50 pkt. to spłacam 50 punktów i przelew lub blik na 1 zł. Nie musowo trafiać dokładnie w kwotę bo możesz część - na ile starczy punktów spłacić a resztę inaczej jak braknie punktów.
(12-01-2020 00:09)rachman napisał(a): Spłacasz punktami lub kasą - jak Ci pasuje. Co fajne możesz wydać punkty co do grosza. Wydałem np. 51 zł a mam tylko 50 pkt. to spłacam 50 punktów i przelew lub blik na 1 zł. Nie musowo trafiać dokładnie w kwotę bo możesz część - na ile starczy punktów spłacić a resztę inaczej jak braknie punktów.
Dzięki wielkie wam za odpowiedź A macie kartę? Bo ja zamówiłem 1,5 tygodnia temu i dalej cisza..