Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Info od Lockerz - kolejny restock już w Lutym!

Autor Wiadomość
RE: Info od Lockerz - kolejny restock już w Lutym!
Sprawdź:
Nagrody zdrożeją conajmniej 4 razy Big Grin
Jak komuś przyślą coś lepszego od koszulki to niech da znać - wtedy może uwierzę, że nie ściemniają ;]

P.S.
@leopard_96
Cytat:Lockerz jest na dzień dzisiejszy tak popularne, że gdyby zaczęli sprzedawać dane to następnego dnia by wylądowali w sądzie Smile.

Niby jak mają wylądować w sądzie, skoro rejestrując się akceptujesz regulamin i wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych osobowych itd.? Skoro wyrażasz zgodę, to mogą sprzedać twoje dane, ot tak sobie Smile I niby skąd mogą mieć pieniądze na nagrody, które i tak pewnie są dosyć ograniczone? Już kilku moich znajomych przejechało się na tym - nie dość, że nie dostali żadnej nagrody to jeszcze dzwonią do nich telefony z różnymi dziwnymi ofertami, o których nigdy w życiu nie słyszeli :/ Dla mnie to śmierdzi krętactwem na kilometr
(04-02-2010 14:21)Mathi00 napisał(a):  Jak komuś przyślą coś lepszego od koszulki to niech da znać - wtedy może uwierzę, że nie ściemniają ;]

P.S.
@leopard_96
Cytat:Lockerz jest na dzień dzisiejszy tak popularne, że gdyby zaczęli sprzedawać dane to następnego dnia by wylądowali w sądzie Smile.

Niby jak mają wylądować w sądzie, skoro rejestrując się akceptujesz regulamin i wyrażasz zgodę na przetwarzanie danych osobowych itd.? Skoro wyrażasz zgodę, to mogą sprzedać twoje dane, ot tak sobie Smile I niby skąd mogą mieć pieniądze na nagrody, które i tak pewnie są dosyć ograniczone? Już kilku moich znajomych przejechało się na tym - nie dość, że nie dostali żadnej nagrody to jeszcze dzwonią do nich telefony z różnymi dziwnymi ofertami, o których nigdy w życiu nie słyszeli :/ Dla mnie to śmierdzi krętactwem na kilometr

Bullshit. Zgadzasz się na przetwarzanie danych, ale w tym samym punkcie regulaminu jest adnotacja, że nie będą one przekazywane osobom trzecim, może się nimi posługiwać jedynie spółka Lockerz. A jeśli chcesz dowodów nagród to zapraszam na odpowiedni dział forum - ostatnio doszło sporo tematów (m.in. iPody, X360).
Ale po co wy mu staracie sie cos udowodnic :|? Jego glupota, jego strata, koniec tematu. Wedlug mnie szkoda slow
Lightbulb RE: Info od Lockerz - kolejny restock już w Lutym!
a w lutym kiedy będzie restock
Nie wiadomo! Pewnie pod koniec miesiąca, lockerz nie poda nam daty sami musimy sprawdzać stronę w oczekiwaniu restocku Tongue
lol ja juz myslalem ze to ostatni restock wiec wydalem cale ptz a tu niespodzianka
No ja tak samo. Miła niespodzianka, kolejna szansa na tanie psp.
Ja powoli dobijam do 500 PTZ więc postaram się o coś ciekawegoSmile
Może w ty restocku uda mi się coś zgarnąć
Odpowiedz