Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych!

Autor Wiadomość
RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych!
Sprawdź:
Demotywatory to najlepszy sposób z dotychczasowych jakie próbowałem , bo ciągle przychodzą do mnie maile od ludzi Tongue więc + za to ze ktoś go wreszcie opisał i dał zdjęcie etc. Smile
kurde mi coś nie wychodzi pisze na czatach i wogóle wszedzie gdzie się da i chu* moze przez kilka godzin się ktoś zarejestruje ale to też rzadko
http://zlist.pl/szybkiezaproszenia/index.php
DARMOWE ZAPROSZENIA LOCKERZ.COM
http://zlist.pl/szybkiezaproszenia/index.php
DARMOWE ZAPROSZENIA LOCKERZ.COM
pff stare ;p
ja tak robiłem z SMSami za 10zl Wink
Gołe fotki = SMS 10zł (oczywiscie sie podowalem za dziewczyne xD)
Ey wam też coś takiego wychodzi na demotach że cała strona robi się biała ijakiś tam błąd wychodzi i pisze żeby przekazac go adminom Tongue
Czy dostałem bana? Big Grin bo moge oglądac a nie moge dodawac ani wiadomości czytac. Dodatkowo w innej przeglądarce nie moge się zalogowac Big Grin
(03-04-2010 08:56)lockerzhunter napisaÅ‚(a):  Ey wam też coÅ› takiego wychodzi na demotach że caÅ‚a strona robi siÄ™ biaÅ‚a ijakiÅ› tam błąd wychodzi i pisze żeby przekazac go adminom Tongue
Czy dostałem bana? Big Grin bo moge oglądac a nie moge dodawac ani wiadomości czytac. Dodatkowo w innej przeglądarce nie moge się zalogowac Big Grin

Pewnie ban Tongue
Popieram przedmówców demoty to najlepszy sposób. Już niewiele znajomych brakuje mi do z-lista.
fakt to byl ban Tongue do czerwca Big Grin ale najgorsze to ze znajomych juz nie moge dodawac Sad
Macie jakiś nowy albo skuteczny sposób na z-list ? ..NkSender już mnie męczy bo blokują konta ....a chaty i irc są mozolne i mało owocne Tongue
Ten ban na demotach to na ip czy jak? Bo dostałem niestety Tongue
na ip bo 2 konto tez jest zbanowane a z niego nie korzystałem Tongue kwietniowa restock mowi baj baj Tongue
Odpowiedz 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Tasker na Win7/Vista (Bardzo Å‚atwy sposób) MotorniczyTramwaju 12 23,609 13-11-2011 19:44
Ostatni post: pawelk3k
  Jak przyÅ›pieszyć FireFoxa - skuteczny sposób Alcor 40 22,844 02-10-2011 19:51
Ostatni post: Alcor
  Play Booster - nowy sposób na oglÄ…danie filmików Lockerz ;) tomko111 74 25,508 28-04-2011 20:23
Ostatni post: norek
  Tasker Nowy sposob na formularz deadwheel 18 9,845 31-10-2010 13:35
Ostatni post: Magnus
  Mouse Recorder Pro - Pewny sposób na Win7 Driver 5 11,223 27-09-2010 19:05
Ostatni post: Driver

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: