![]() |
Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +------ Dział: Poradniki ! (/Forum-Poradniki-14) +------ Wątek: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! (/Temat-Szybki-Z-LIST-czyli-bardzo-szybki-sposob-na-zebranie-znajomych-1254) |
Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - Razer - 29-01-2010 23:14 Witam, w tym poradniku opiszę, jak szybko zdobyć status Z-LIST MEMBER na lockerz.com ![]() A więc powiem od razu na początku - ten sposób opiera się na podstawowej znajomości języka angielskiego, inaczej trzeba go będzie robić ze słownikiem... ![]() 1. Wchodzimy na czat: http://www.icq.com/icqchat/index.php?cat_id=1 (nie musi być ten, może być dowolny inny - w tym chyba już zablokowano słowo lockerz.com, za użycie tego słowa - ban na IP na 24h); 2. Wybieramy jakiś pokoik...; 3. Podpisujemy się - najlepiej jakimś kobiecym nickiem (hmmm, może być związane z sexem ![]() 4. Prosimy na ogólnym o pomoc, i po ok. 1 minucie mamy wiadomości od ponad 10 osób! Posiedzimy 1 godzinkę, i dajmy na to - napisze do nas 100 różnych osób... z tego zaakceptuje zaproszenie.... 1/5? I mamy już ukochany status i podwajanie PTZ <3 Nawet pesymistycznie zakładając, to po ok. 3 godzinnej sesyjce możemy go mieć ![]() @Down: Co do polskich czatów, to uda Nam się podłapać tam kilka osób, ale nie za dużo ![]() RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - Fryta61 - 29-01-2010 23:17 dobre a co powiesz o np. czaterii?? RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - Zythus - 29-01-2010 23:20 Dobre. Wypróbuje ![]() I idźcie spać, bo dzisiaj nie będzie resa. Jutro od 15 można czekać ![]() RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - Bolt - 29-01-2010 23:21 No fajnie, nie pomyślałem o takim sposobie... Ale jak weźmiemy "kobiecy nick" i potem przyjdzie komuś zaproszenie na maila i imię chłopskie będzie widział to trochę lipa lepiej chyba zmienić na jakieś inne dane w naszym koncie na lockerz? ![]() RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - Razer - 29-01-2010 23:22 Hmmm konto na sąsiada? ![]() RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - Buzon93 - 30-01-2010 00:06 O Boże ![]() ![]() RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - Radzimił - 30-01-2010 02:19 Ja zrobiłem to samo. Wiecie co leje po prostu. ![]() ![]() RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - Bolt - 30-01-2010 08:02 A polecicie jakiś chat? ![]() RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - Sloniasek - 30-01-2010 09:53 sa nsiwni ludzie którzy sie rejestruja ![]() RE: Szybki Z-LIST - czyli bardzo szybki sposób na zebranie znajomych! - Buzon93 - 30-01-2010 11:36 Obrzydzają mnie te czaty i te teksty ludzi ![]() ![]() |