Nocna aktualizacja

Plany się pokrzyżowały i jednak dzisiaj większość dnia spędziłem w domu, toteż postanowiłem trochę popracować, oto wyniki

Cały czas sporo myślę o zarobku internetowym i o tym jak to będzie wyglądać w przyszłości

Coraz bardziej po głowie chodzi mi założenie własnego serwisu, mam już mniej więcej zarys jak to miałoby wyglądać, kminię ze znajomym i obliczam kwestie pewne i niepewne

Tak czy siak, do uruchomienia własnego serwisu będzie trzeba zebrać parę osób i wyłożyć trochę kasy, także w przyszłości zapowiada się duużo pracy

Teraz nie mam zamiaru się w to pakować bo ciężko byłoby to pogodzić z obowiązkami

Jeżeli chodzi o plany bliżej przyszłościowe, to jednak zdecydowałem się odbić od sieci i promowania gier na rzecz real contentu

Jeżeli wszystko wypali, to mam zamiar pójść ostro w youtuba i tworzyć na nim coś ciekawego, stworzonego w 100% przeze mnie, coś, co będzie cieszyć się oglądalnością i przyciągać ludzi

no a z tym wiąże się zarabianie na adsense, promowanie/reklamowanie produktów/materiały sponsorowane ( jeżeli kanał rzeczywiście się rozwinie i będzie chociaż trochę popularny ) i być może to co robie teraz, czyli promowanie gierek ( aczkolwiek nie wiem czy uda mi się to połączyć )

Tak czy siak, w chwili obecnej trzymam się mocno sieci afiliacyjnych bo głównie z tego mam $$

Przy okazji stale wspomagam grono zarabiaczy, którzy kupili mój poradnik, a niektórzy zarabiają już dobre pieniądze, także bardzo pomyślnie
Zapraszam do komentowania