![]() |
Od 9zł do 200zł dziennie - Dziennik Pmxq - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166) +--- Dział: Dziennik Pracy (/Forum-Dziennik-Pracy-352) +--- Wątek: Od 9zł do 200zł dziennie - Dziennik Pmxq (/Temat-Od-9zl-do-200zl-dziennie-Dziennik-Pmxq-112861) |
Od 9zł do 200zł dziennie - Dziennik Pmxq - Pmxq - 22-04-2015 23:04 Hejka! Postanowiłem założyć swój dziennik pracy, aby zmotywować samego siebie i obserwować swoje postępy w zarabianiu przez internet ![]() ![]() Nie mam na razie wyznaczonych celów, ale na pewno z czasem się pojawią :> Jeśli chodzi o zarabianie głównie skupiam się na sub sms i serwisie leadmore.pl ![]() Dzień 1 Pracę w leadmore rozpocząłem dopiero dzisiaj, troszkę pospamowałem jednym z kont na fejsie a oto rezultat: ![]() jak widać skromnie, ale 2 leady wpadły, z czego jestem strasznie ucieszony, tym bardziej że to mój pierwszy dzień pracy! Również dało mi to motywację do dalszej pracy ![]() zobaczymy jak będzie jutro! P.s - jeżeli ktoś chciałby mi pomóc w zarobkach lub zostać moim mentorem, pisać priv ![]() RE: Dziennik zarabiania Pmxq - buciu52 - 22-04-2015 23:20 Poobserwuje, powodzenia ;] RE: Dziennik zarabiania Pmxq - Pmxq - 23-04-2015 23:05 Dzień 2 Aktualnie: 22,5zł/100zł Jeżeli ktoś chciałby mi pomóc w zarabianiu, podpowiedzieć jakąś niszę czy cokolwiek, pisać! ![]() RE: Dziennik zarabiania Pmxq - Pmxq - 24-04-2015 23:28 Dzień 3 W dzisiejszym dniu poświęciłem parę godzin na spamik i testowałem inny program a oto efekty: ![]() całkiem ładna sumka, jak na razie rekord, jestem zadowolony aczkolwiek chciałbym robić taką kasę mniejszym nakładem pracy ( bo przyznam że nad tym spamikiem trochę siedziałem ![]() Tak czy siak z dnia jestem jak najbardziej zadowolony ![]() mój cel, czyli 100zł do końca miesiąca stał się bardzo bliski w ciągu jednego dnia, także na pewno mi się uda go zrealizować ![]() Jutro nie będę miał zbytnio czasu na spam ale może coś zł wpadnie ze spamu z dnia poprzedniego ![]() Aktualnie: 85,5zł/100zł RE: Dziennik zarabiania Pmxq - Voldir - 25-04-2015 00:03 No no. Przyjemnie czytać nowe poradnik osób, które zdecydowało podzielić się swoją pracą i zarobkami z innymi. Gdybyś mógł to popraw ostatni screen bo gdzieś się zapodział na zapodaj.net hehe. Jakie programy promujesz? Dobry początek i oby tak dalej. Powodzenia ![]() RE: Dziennik zarabiania Pmxq - Pmxq - 27-04-2015 21:57 Dzień 4,5,6 Tak jak już wcześniej pisałem, nie miałem czasu na zabawę z sub sms, wpadły jedynie leady ze spamu z dnia poprzedniego, no i dzisiejszy godzinny spamik ale tylko 15zł :/ ![]() Tak czy siak.. CEL ZREALIZOWANY! Aktualnie: 114zł/100zł Cel nie był duży, był łatwy do zrealizowania, ale nie o to w tym wszystkim chodziło żebym postawił sobie cel z kosmosu i go nie zrealizował, tylko po to, by dać sobie motywację na kolejne etapy zarabiania w internecie ![]() jak na razie czasu niewiele bo maturka i robię powtórki, ale po maturce będzie duużo czasu wolnego więc będę dużo czasu poświęcał na zarabianie w necie gdyż mam pewien cel do zrealizowania a potrzeba mi na to trochę kasy :> Tak czy siak będę się starał uzyskiwać conajmniej 10zł dziennie ![]() ![]() @Voldir, jak na razie próbowałem promować doładowania, filmy online i test iq, jak na razie najlepiej wypadają doładowania ( niby każdy już to zna, a dużo ludzi w to klika ![]() ![]() Pozdro! RE: Dziennik zarabiania Pmxq - awesomerolnik - 28-04-2015 17:53 Do przodu ![]() RE: Dziennik zarabiania Pmxq - Pmxq - 28-04-2015 23:31 Dzień 7 Oto wyniki z dzisiejszego dnia: ![]() popracowałem na hotcashu i dobiłem do progu wypłaty, szykuje się inwestycja jak pieniążki dojdą ![]() nie jest źle ![]() Aktualnie: 171zł/100zł Zapraszam do komentowania ![]() Odp: Dziennik zarabiania Pmxq - Mafiozo19990 - 29-04-2015 05:59 Gratulacje, ładnie Ci idzie. Jeśli można spytać - spamujesz w grupach? RE: Dziennik zarabiania Pmxq - Pmxq - 29-04-2015 10:09 (29-04-2015 05:59)Mafiozo19990 napisał(a): Gratulacje, ładnie Ci idzie. Jeśli można spytać - spamujesz w grupach? spamowałem ale dostałem blokadę na konto, jedynie w pierwszym poście jest dniówka ze spamu na fb ( jak widać skromna, bo grupy powypalane ), teraz spamuję w innym miejscu niż fb i jest lepiej ![]() |