Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
średnie dzienne naliczenia to 2% z każdego ad packa czyli około 1$ na 24 godziny, ostatnio jak niektórzy liczyli wychodzi nawet 1,07$ dziennie , a naliczenia cząstkowe masz co godzinę.
Spokojnie Program dokonuje optymalizacji .
I zawsze kiedy były tego typu problemy z logowaniem to TrafficMonsoon wydłużał nam aktywne konta a następnie wyrównywał naliczenia.
Ja proponuje spokojnie jutro rano zajrzeć do konta
(18-10-2015 13:48)vomar123 napisał(a): Mnie tam interesuje statystyka dotycząca sprzedaży innych usług oprócz AdPacków. Jakie są realne wpływy z tych usług.
żadne bo dla firm to są śmieciowe odsłony i reklama która się wogóle nie opłaca
(18-10-2015 13:48)vomar123 napisał(a): Mnie tam interesuje statystyka dotycząca sprzedaży innych usług oprócz AdPacków. Jakie są realne wpływy z tych usług.
żadne bo dla firm to są śmieciowe odsłony i reklama która się wogóle nie opłaca
Ja dzięki tej reklamie zyskałem 12 aktywnych poleconych więc nie byłbym taki pewien że się nie opłaca