Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
Jedna paczka zarabia dla nas dziennie około $1.07
Glosy: full2000 (+1)
średnie dzienne naliczenia to 2% z każdego ad packa czyli około 1$ na 24 godziny, ostatnio jak niektórzy liczyli wychodzi nawet 1,07$ dziennie , a naliczenia cząstkowe masz co godzinę.
Glosy: full2000 (+1)
Gdyby ktoś miał taką sytuację jak ja że kupił adpack a nie dodano mu do konta, to support odpisał mi że do 7 dni dodają.
Problemy z logowaniem. Już od godziny. Mam nadzieję że przedłużą czas Smile
potwierdzam te problemy z logowaniem
Potwierdzam potwierdzenie. Nie moge obejrzec nawet reklam
Nadal nie działa logowanie.
Spokojnie Smile Program dokonuje optymalizacji .
I zawsze kiedy były tego typu problemy z logowaniem to TrafficMonsoon wydłużał nam aktywne konta a następnie wyrównywał naliczenia.
Ja proponuje spokojnie jutro rano zajrzeć do konta Smile
(18-10-2015 13:48)vomar123 napisał(a):  Mnie tam interesuje statystyka dotycząca sprzedaży innych usług oprócz AdPacków. Jakie są realne wpływy z tych usług.

żadne bo dla firm to są śmieciowe odsłony i reklama która się wogóle nie opłaca
(19-10-2015 21:22)kubn2 napisał(a):  
(18-10-2015 13:48)vomar123 napisał(a):  Mnie tam interesuje statystyka dotycząca sprzedaży innych usług oprócz AdPacków. Jakie są realne wpływy z tych usług.

żadne bo dla firm to są śmieciowe odsłony i reklama która się wogóle nie opłaca

Ja dzięki tej reklamie zyskałem 12 aktywnych poleconych więc nie byłbym taki pewien że się nie opłaca Wink
Odpowiedz