Sprawdź:
Karolo
I tu wychodzi kto wie o co chodzi w programie i zna jakieś szczegóły. Na innym forum, bardzo sceptycznie nastawionym do wszystkich programów, do TM również, pisano podobnie, ale nie mogłem skomentować, bo zbanowano mnie za pisanie prawdy...
Po1 - Użytkowników jest sporo ponad milin, ale logowań codziennie kilkaset tysięcy, więc tyle osób wg korzysta z usług TM
Po2 - Użytkowników aktywnych z paczkami jest jeszcze mniej, bo sam mam 27 poleconych z czego tylko 7 ma paczki, 10 klika cashlinki a 10 chyba już wg się nie loguje
Po3 - Nawet jak ktoś ma 5 tys adpacków, to one nie są warte 5000 x 55$, bo każdy z nich już wypracował jakąś część.
To nie jest takie proste, ze policzymy użytkowników pomnożymy razy 55 i liczbę adpacków i nam wychodzi na jakim minusie jest program.
Powtarzam to po raz kolejny - żaden bank nie wytrzymał by jak by wszyscy naraz poszli do bankomatów i wypłacili wszystkie oszczędności, bo zabrakło by im pieniędzy. W TM jeśli będą wszyscy będą reinwestować i tylko część wypłacać żeby mieć stały dochód, to przy dopływie nowych użytkowników rezerwy będą rosły.
Proponuję zapoznać się z działaniem programu, ze szczegółami na temat użytkowników, wejść itp. To dotyczy każdego programu, nie tylko TM.