Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
Ban jest wtedy gdy na jednym IP logujemy sie ciągle na dwa konta. Na początku jest to taka blokada że na jedno IP mozemy sie zalogować tylko na jedno konto przez 48 h. Jeśli ktoś dalej kombinuje to może się zdarzyć sytuacja ze zablokują całkiem albo IP albo dane konto.
Generalnie jeśli ktoś przestrzega zasady że jedno konto na osobe i na jedno IP - nic się nie powinno wydarzyć. Może sie zdarzyć sporadyczna blokada jak to miało miejsce u moich poleconych wzłaszcza jak gdzies wyjeżdzaja i korzystaja z obcego internetu, ale w tym przypadku zwykly ticket do supportu pomaga i wszystko działa jak wcześniej. Smile

Ryzyko natomiast jest wszędzie : tutaj wg mnie jest mniejsze ponieważ : mamy doczynienia z uczciwym i znanym adminem którego poprzedni projekt nalicza i płaci (chociaż w tej chwili są bardzo małe naliczenia) od ponad 2 lat, po drugie konstrukcja tego biznesu zmusza nas nie jako do reinwestycji i tym samym sprawia ze biznes robi się stabilnijeszy.
Zapraszam, więc w nasze szeregi. Smile W Polsce na obecną chwilę aktywnych użytkowników którzy inwestują w Ad Packi jest około 500 osób, wiec bardzo mało. Prkatycznie można powiedzieć początek biznesu i duży potencjał przed nim jak sądzę.
Rafi213 - rozumiem, że chodzi o IP internetu, czyli przykładowo jeśli zaloguję się w pracy a potem w domu na to samo konto może wystąpić jakiś problem? Dobrze to rozumiem?Smile

WYGLĄDA STRASZNIE OBIECUJĄCO Smile
Nie. Możesz się logować w domu a potem w pracy, ja tak robię Wink Problem jest wtedy jak np ktoś u Ciebie w pracy jest w TM i się zaloguje a potem Ty będziesz chciał się zalogować w pracy, to wtedy możesz dostać blokadę na 48h
Dokładnie, jest tak jak piszesz todek78, a jak to sie nagminnie powtarza to mogą załozyc całkowita blokade na osobe lub IP.
No i to mi się podoba w TM, wyeliminowanie kombinatorów Wink i inne zabezpieczenia też są fajne, chociażby żeby wypłacić np na paypal, to najpierw musisz z niego paczki kupić Smile chyba tylko TM ma takie rozwiązania, a przynajmniej z programów, w których zarabiam to tylko TM
No przed chwila wchodzę a tu miła niespodzianka ponad 10 centów do wy klikania, czyli cash linki znowu sypią Smile
Czy reklamy z cash link przepadają? Czy mogę je wyklikać 10 godzin po otrzymaniu ich?
Tracą ważność. Ale są dawane w dwóch rzutach, nie wiem czy zawsze, ale na pewno często. Pierwszy rzut do 6 rano jest, jak nie wyklikasz to przepadają, a potem drugi po 8, ale też nie ma reguły Wink
A jak nie wyklikam aktywacyjnych 10 to kasę zabierają?
Nie, w takim przypadku adpack nie zarabia, czyli nie będziesz otrzymywał swoich naliczeń co 60 minut ale nic też nie tracisz, nic nie zabierają Wink

Zapraszam na swój dziennik dotyczący między innymi Trafficmonsoon

http://zarabiam.com/Temat-Duze-pieniadze...47?page=23
Odpowiedz