Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Ja bym zamknął ten temat. Nie ma sensu się produkować i pisać ile każdemu z osobna byli winni..
Mi też nie wypłacili, jak każdemu!
Było i minęło... pieniążki nie wrócą... Pchajmy dalej nasze zarobki w innych serwisach, a nie się wyżalamy w tym temacie, bo to nie zwróci pieniążków.
(24-12-2013 23:55)jaro225 napisał(a): Ja bym zamknął ten temat. Nie ma sensu się produkować i pisać ile każdemu z osobna byli winni..
Było i minęło... pieniążki nie wrócą... Pchajmy dalej nasze zarobki w innych serwisach, a nie się wyżalamy w tym temacie, bo to nie zwróci pieniążków.
Jak będziesz mówił "pieniążki" to zawsze będziesz zarabiał pieniążki a nie pieniądze
(24-12-2013 23:55)jaro225 napisał(a): Ja bym zamknął ten temat. Nie ma sensu się produkować i pisać ile każdemu z osobna byli winni..
Jak będziesz mówił "pieniążki" to zawsze będziesz zarabiał pieniążki a nie pieniądze
To co zarabiam, póki co jest mi w miarę wystarczalne.
ES nie mało mi nie wypłacił.