Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Kurde, przydałoby się coś w zastępstwo EasySub. Na Fires mi leady na początku wchodziły jak miód, pewnie to było na zachętę... Życzę sukcesu w rozwijaniu serwisu!
Mam jakoś wrażenie, że ten serwis jest twórców Easysuba, bo temat powstał mniej więcej w czasie kiedy zaczęły się problemy z wypłatami na ES. Ale może się mylę.
Śledzę wątek od początku i mam kilka pytań:
1. Zachęcacie nas do promowania ale nie ma ani jednej potwierdzonej wypłaty.
2. Nie udostępniacie żadnych danych firmy, whois domeny ukryte.
3. Jak ma się prawnie sytuacja z takim obniżeniem stopki aby trzeba było aż stronę scrollować. (Dużo większa konwersja ale czy legalne?)
4. Miesiąc czasu nikt nie miał czasu aby zainteresować się forum? Trochę słaby ten Wasz PR.
5. System poleconych, dlaczego go nie ma.
No dziś mi konto aktywowali więc można zacząć działać. Serwis wypłacalny ktoś dostał już wypłatę ?
Właśnie zauważyłem jest jeden program ze stawką 10 zł ;d
(16-12-2013 16:55)wicekq napisał(a): No dziś mi konto aktywowali więc można zacząć działać. Serwis wypłacalny ktoś dostał już wypłatę ?
Właśnie zauważyłem jest jeden program ze stawką 10 zł ;d
no i co z tego ze jest program ze stawką 10 zł ?
żeby otrzymać te 10 zł to napewno nikt nie nabierze bo ktoś musi wysłaś sms i z konta mu zabierze 50 zł netto (61,50 zł brutto)