Dzień: 10
Pozostało do realizacji celu: 111 dni
Cel - PPA
Co dzisiaj zrobiłem by przybliżyć się do zrealizowania postawionego celu ?
• Ustawianie, personalizacja motywu ciąg dalszy
Wróciłem ze szkoły i położyłem się spać na 2h. Potem pojechałem do swojej dziewczyny i wróciłem około 20. Przez 4h siedziałem nad tym motywem. Wydaje mi się że jest już wszystko skończone, fajnie leży i komponuje się już z postami. Jutro jeszcze zlecę grafikowi wykonanie loga. Jeśli mi to nie podniesie konwersji to się pochlastam

Ogólnie dzień bardzo fajny, prawie 3 $ zarobione oraz nowy rekord wejść na bloga. Oby tak dalej !
Kod:
Dzisiejszy zarobek: 2.94 $
Kod:
Ogólny zarobek: 16.15 $
Kod:
Do celu brakuje: 4831.78 $
Cel - WYGLĄD
Co dzisiaj zrobiłem by przybliżyć się do zrealizowania postawionego celu ?
• Godzina 7.00 - płatki owsiane z mlekiem + 4 kromki pieczywa chrupkiego + jabłko
• Godzina 9.30 - hot dog na mieście
• Godzina 14.00 - 2x jajko sadzone + sałatka warzywna + 4 kromki pieczywa chrupkiego
• Godzina 19.00 - ryż + sos z pulpetami
• Godzina 00.00 - 4 bułki z pasztetem i ogórkiem + herbatka
Nie no, takiego śniadania to jeszcze nie jadłem. Ale kurcze ... powiem Wam, że w ogóle w szkole mi się spać nie chciało i nie czułem się taki ospały. Ale jak wróciłem z budy - od razu kaput na łóżko

Jutro mam zamiar powtórzyć te śniadanie tylko do płatków dodam trochę cukru albo miodu, bo nie powiem, smak to one mają beznadziejny

Waga trochę spadła
Kod:
Waga poranna: 73.7 kg
Kod:
Waga wieczorna: 74.8 kg
• Ćwiczenia które dzisiaj wykonałem:
Podciąganie:
Brzuszki:
Przysiady:
Dzisiejszy wygląd sylwetki:
Dobranoc, do jutra
.
.
.
[my-youtube width=425 height=344]http://www.youtube.com/watch?v=GaoAlNzSne4[/my-youtube]