Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(21-11-2019 12:38)Pablo1878 napisał(a): Robił ktoś wpłatę na Revolut za pomocą Curve? Mam i pytanie i mały problem.
Ja robiłem przed chwilą testowo 50zł, wpłaciło od razu na revolut, ale w twisto niezaksięgowane i nie pobrało pkt
Punkty sam wykorzystujesz.
Bardziej chodzi mi o to, że mam zdublowane płatności. Jedną już opłaciłem a druga na tą samą kwotę jest niezaksięgowana od 2-3 dni.. Nie mam pojęcia o co chodzi. Dla jasności - płaciłem tylko raz.
Witam. wie ktoś ile się czeka na dostawę karty ? Wiem że jest napisane do 10 dni, lecz dzisiaj upłynął ten termin i zastanawiam się czy ktoś miał podobny problem.
Mi długo szła. Nie wiem ile ale zdaje się z dwa tygodnie? No mają zapierdziel. Kartę trzeba wyrobić i wysłać a ludzi pełno zamawia karty... Poczekaj albo napisz zapytanie czy wysłali.