Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(14-06-2016 09:11)Kaspirek napisał(a): Ale jemu 15 nie pasuje z tego co wiem wcześniej jedzie
Kaspirek, zależy o której doba hotelowa będzie. Jeżeli będzie tam o 13 czy coś to wyjadę z Siedlec 1,5h wcześniej aby zalecieć po Ciebie przykładowo na tą 16, a z Warszawyy do Radomia i dalej na Kielce elegancka droga to moment zalecimy Tylko żebyś o tej 15 - 16 już gotowy do odjazdu był.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-06-2016 10:19 przez DDK.)
(14-06-2016 09:11)Kaspirek napisał(a): Ale jemu 15 nie pasuje z tego co wiem wcześniej jedzie
Kaspirek, zależy o której doba hotelowa będzie. Jeżeli będzie tam o 13 czy coś to wyjadę z Siedlec 1,5h wcześniej aby zalecieć po Ciebie przykładowo na tą 16, a z Warszawyy do Radomia i dalej na Kielce elegancka droga to moment zalecimy Tylko żebyś o tej 15 - 16 już gotowy do odjazdu był.
Jak będziesz wyjeżdżał z Radomia na Kielce to przygotuj sie na roboty drogowe i zwężenia przez kilkanaście kilometrów przez które sporo czasu sie traci Później już elegancka ekspresówka
Dzwoniłem - od 14stej jest doba hotelowa no ale jak będziemy wcześniej/później to też będzie ok.
Czy ktoś z Was orientuje się czy w pobliżu tego ośrodka są jakieś sklepy/biedronki etc? Jak nie to wieczorem pogogoluje.
Sklepy mają na 100%, ale czy supermarkety to nie mam pojęcia, w każdym bądź razie możemy podjechać do Kielc i zrobić zakupy, tam już nie będzie problemu ze znalezieniem biedronek itd.
Ja na miejscu mogę być sporo wcześniej w razie czego, to pomogę
(14-06-2016 15:19)Admin napisał(a): Myśle że większość po drodze zaliczy i zaopatrzy się, dlatego już teraz pytali czy można po drodze coś znaleźć.
A pytałeś może czy na wyposażeniu domków/pokojów są podstawowe przybory, takie jak kubki, sztućce, kieliszki ? Czy trzeba się samemu we wszystko zaopatrzyć?