Słowo "zarobić dobrze" jest nie precyzyjne bo dla każdego będzie oznaczało co innego

A odpowiadając na twoje pytanie to samemu także można zarobić, ja zaczynałem z 10 paczkami i dosyć długo nie miałem refów a mimo to doszedłem do chyba 40 wtedy. Taka a nie inna konstrukcja tego biznesu sprawia, że jest on dzięki temu stabilny i da myślę jeszcze długo zarabiać. Jak dla mnie jest to duży plus - lepiej mniej a długo niż więcej a krótko ( np. bez obaw mogę tutaj polecać ten biznes bo wiem że nie wprowadzam swoich poleconych na tykającą bombę jak to w wielu hyipach bywa , wiec także bym to wykorzystał na twoim miejscu toonwie).
A ogólnie jak wszędzie albo duży wkład albo własna praca czyt. aktywne promowanie biznesu i są zarobki a jak jeszcze połączyć to w całość to wychodzi idealnie
Btw.
UWAGA !
Dzięki jednej mojej znajomej dzisiaj zauważyłem że w swoim reflinku w sygnaturce miałem błąd - na końcu mojego nicku zrobił mi się niedozwolony znak "/" i przez to system mnie nie rozpoznawał a wszystkim rejestrującym się bezpośrednio z tego linku jako sponsora przydzielało bezpośrednio admina i tam gdzie pisze sponsor widnieje TrafficMonsoon.
Na szczęście po kontakcie z supportem można to zmienić, trwa to kilka dni ale zmieniają ( sprawdzone już z jedną osobą ) a więc osoby które się u mnie rejestrowały niech sprawdzą sobie po zalogowaniu sponsora jesli jest TM to bardzo proszę o kontakt PW.