Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
ładna wypłata ja za tydzień lub dwa zrobię większą obecnie nie są mi mocno potrzebne .
Piękna porcja cash linków dzisiaj u mnie i to tylko i wyłącznie z ranaSmile

[Obrazek: fk49i0.jpg]
U mnie dużo więcej + część już wyklikana Smile

Załączone pliki Obrazki

Glosy: rafi213 (+1)
Powiedzcie tak szczerze żeby zarobić dobrze trzeba mieć kilka refów bo po przeliczeniach kiepsko to idzie.
Glosy: Kemesz (+1)
Słowo "zarobić dobrze" jest nie precyzyjne bo dla każdego będzie oznaczało co innego Smile
A odpowiadając na twoje pytanie to samemu także można zarobić, ja zaczynałem z 10 paczkami i dosyć długo nie miałem refów a mimo to doszedłem do chyba 40 wtedy. Taka a nie inna konstrukcja tego biznesu sprawia, że jest on dzięki temu stabilny i da myślę jeszcze długo zarabiać. Jak dla mnie jest to duży plus - lepiej mniej a długo niż więcej a krótko ( np. bez obaw mogę tutaj polecać ten biznes bo wiem że nie wprowadzam swoich poleconych na tykającą bombę jak to w wielu hyipach bywa , wiec także bym to wykorzystał na twoim miejscu toonwie).
A ogólnie jak wszędzie albo duży wkład albo własna praca czyt. aktywne promowanie biznesu i są zarobki a jak jeszcze połączyć to w całość to wychodzi idealnie

Btw.
UWAGA !

Dzięki jednej mojej znajomej dzisiaj zauważyłem że w swoim reflinku w sygnaturce miałem błąd - na końcu mojego nicku zrobił mi się niedozwolony znak "/" i przez to system mnie nie rozpoznawał a wszystkim rejestrującym się bezpośrednio z tego linku jako sponsora przydzielało bezpośrednio admina i tam gdzie pisze sponsor widnieje TrafficMonsoon.
Na szczęście po kontakcie z supportem można to zmienić, trwa to kilka dni ale zmieniają ( sprawdzone już z jedną osobą ) a więc osoby które się u mnie rejestrowały niech sprawdzą sobie po zalogowaniu sponsora jesli jest TM to bardzo proszę o kontakt PW.
Glosy: dariuszxdd (+1), toonwie (+1)
Dzisiaj piekny wysyp Cashów i kto powiedział że nie można tutaj zarabiać za darmo , a to tylko z ranaSmile

[Obrazek: 2lcffo.jpg]
[Obrazek: cashlinks_shnnnws.png]

Jak by nie było na 3 bułeczki jest . Smile
Wypłata $9999, oczywiście INSTANT

(04-10-2015 11:22)toonwie napisał(a):  Powiedzcie tak szczerze żeby zarobić dobrze trzeba mieć kilka refów bo po przeliczeniach kiepsko to idzie.

Tak, w tym programie albo masz pełno paczek, albo pełno refów.
Troche cashlinkow rzucili wieczorem Smile
Odpowiedz