Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dokładnie tak jak pisze Dariusz, najlepiej prześledzić kilka stron tego wątku, wybrać na tej podstawie odpowiednią osobę i napisać do niej PW. Obecnie myślę że jest nas już kilku dobrych mentorów w TM
A jako dzisiejszą niespodziankę zamieszczam link do ciekawego wywiadu z właścicielem TM w wersji angielskiej i polskiej.
Małe podsumowanie wywiadu ode mnie :
To tak dla nowych osób aby nie bać się tutaj inwestować a dla wszystkich którzy zarabiają razem ze mną ... gratuluje bardzo dobrej decyzji
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-09-2015 06:51 przez rafi213.)
Zapraszam do rejestracji w trafficmonsoon pod moim wsparciem usunięto reflink
W zamian oferuje ciągły refback 50 % za wszystkie zakupione paczki
(sam mam taki refback i z takiego korzysta mój polecony)
pełne wsparcie moje oraz całej trójmiejskiej grupy trafficmonsoon3city
oto Nasz filmik instruktażowy: https://www.youtube.com/watch?v=wRuoCSGs...e=youtu.be
Więcej szczegółów na PW.
MaLiN dodał notatkę do tego postu 01-10-2015 16:04 ponieważ:
A ja w zamian oferuje Tobie 20% ostrzeżenia za spam reflinkiem
twardy
Nie rozumiem cie wcale.
W opisie jest że 7 tyś i na filmiku 7 tyś, więc powiedz mi gdzi ejest 7 mln bo ja nie widzę.
Panie kubasz5
Chyba jakiś pstryczek się panu powinien należeć.
Nie wolno Spamować i się reklamować . A co najważniejsze wystawiać reflink.
Posiedź trochę na forum komentuj na temat a jak osiągniesz wymaganą ilość komentarzy to w sygnaturze sobie wstawisz swoją reklamę.
Usuń ten wpis najlepiej. Bo nie tylko mi to się może nie spodobać.
Pozdrawiam
(01-10-2015 15:40)dariuszxdd napisał(a): twardy
Nie rozumiem cie wcale.
W opisie jest że 7 tyś i na filmiku 7 tyś, więc powiedz mi gdzi ejest 7 mln bo ja nie widzę.
Napisałeś 7000 tyś czyli 7mln (powinno być 7tyś lub po prostu 7000 USD) mały błąd raczej każdy zrozumiał przekaz a ten komentarz był zbędny.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-10-2015 16:02 przez Tomcato.)
(01-10-2015 15:40)dariuszxdd napisał(a): twardy
Nie rozumiem cie wcale.
Napisałeś 7000 tyś czyli 7mln (powinno być 7tyś lub po prostu 7000 USD) mały błąd raczej każdy zrozumiał przekaz a ten komentarz był zbędny.
@kubasz5 co to za wpis ??? ledwo co zarejestrowałeś sie na tym forum i myślisz ze spamując w ten sposób bezczelnie od razu cała twoja trójmiejska grupa nałapie po 30 refów ???
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01-10-2015 16:32 przez rafi213.)
(01-10-2015 16:22)rafi213 napisał(a): @kubasz5 co to za wpis ??? ledwo co zarejestrowałeś sie na tym forum i myślisz ze spamując w ten sposób bez szczelnie od razu cała twoja pożal się boże trójmiejska grupa nałapie po 30 refów ???
Szczelnie czy nieszczelnie kazdy orze jak moze Jakby klikanie w reklamy wymagalo bycia w jakiejs elitarnej grupie