Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
(23-09-2015 09:39)Artinesse napisał(a):  W najbliższym czasie zamierzam wypłacać pieniążki. Mam pytanie. Czy paypal pobiera jakąś prowizję? Na necie widziałam wypłaty i nic nie pobierano, a na stronce TM piszę, że paypal pobiera 2%. To jak to w końcu jest?

Na Paypal zawsze było 2% fee przy wypłacie, możliwe że na necie widziałeś wypłaty na STP lub Payza - na te procesory nie ma opłaty przy wypłacie swoich środków, lecz wtedy nie co trudniej dla nas Polaków jest je przetransferować na swoje konto bankowe i suma sumarum wychodzi że i tak wypłacając na Paypal ponosimy najmniejszą opłatę.
Zobacz pierwsze lepsze wypłaty z google:
http://xurl.pl/aUea
http://xurl.pl/aUeb

Nie ma na nich żadnych prowizji.
Pewnie te 2% oplaty sa po stronie TM (w momencie zlecania wyplaty na stronie). Nie dogadaliscie sie Smile
Glosy: Artinesse (+1)
(23-09-2015 11:44)twardy napisał(a):  Pewnie te 2% oplaty sa po stronie TM (w momencie zlecania wyplaty na stronie). Nie dogadaliscie sie Smile

Dokładnie, obecnie jak zlecam wypłate to na wyciągu z paypal w miejscu wyskość opłaty jest 0$ a kwota przychodzi zawsze o 2% mniej niz zlecam w TM.
Dzięki chłopaki za wyjaśnienie Smile.
(23-09-2015 09:39)Artinesse napisał(a):  W najbliższym czasie zamierzam wypłacać pieniążki. Mam pytanie. Czy paypal pobiera jakąś prowizję? Na necie widziałam wypłaty i nic nie pobierano, a na stronce TM piszę, że paypal pobiera 2%. To jak to w końcu jest?

Przy wypłacie na PayPal jest 2 % prowizji.

EDIT: Sorry, nie wiem jakim cudem, ale nie zauważyłem, że dostałeś już odpowiedź.
TrafficMonsoon pobiera 2% Smile cały czas tak jest . STP i Payza nie pobierają ,
STP pobiera prowizje od wypłat Wink
2% na Paypalu to prowizja dla TM natomiast STP pobiera prowizje przy przelewach Wink
Moral z tego taki ze najlepiej wyplacac rzadziej a wieksze sumy, niz tracic nie potrzebnie te 2% przy kazdej wyplacie.
(23-09-2015 16:19)Artinesse napisał(a):  Moral z tego taki ze najlepiej wyplacac rzadziej a wieksze sumy, niz tracic nie potrzebnie te 2% przy kazdej wyplacie.

Przecież jak wypłacisz jednorazowo 1000 USD to masz taką samą prowizję jak wypłacisz 10x 100 USD. Rolleyes
Odpowiedz