Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: 2 ostatnie kraje zdradzone! Nie ma shopu dla Polaków!
Witam!
Ja też mam podobne zapytanko. Mianowicie, mam rodzinę w Niemczech, a jak wszyscy wiemy, Niemcy są na liście tych 11 krajów dopuszczonych do testowania shop'u. Właśnie, "testowania", czyli można sobie bez problemu kupować tam rzeczy (mowa oczywiście o mieszkańcach tych państw)? Chciałbym sobie wtedy zamówić PS3. Czy płaciłbym VAT albo coś?
ja kto jest ze kur** tak tępią polakow mimo ze jest nas prawie najwiecej w international. dzieki nam te barany zarabiają w chuj kasy a teraz jeszcze odjebali z tym restockiem. nie mowiąc juz o shopie. wszystcy polacy powinni przestac w jednym momencie korzystac z tego jebanego serwisu i ciekawe co lockerz by wtedy zrobiło ;D
to w końcu można kupować czy nie można?
Wchodze na sklep, wybieram produkt[ przykład. maska hokejowa].
Jest cena wstepna np. 80$, przesuwam suwak z PTZ i cena dochodzi do 0.00$
Można to kupić czy nie? Bo już zgłupiałem.
Przyznaję się, że daaaaawno mnie tutaj i na lockerz nie było- teraz nałogowo nabijam PTZ