![]() |
2 ostatnie kraje zdradzone! Nie ma shopu dla Polaków! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: 2 ostatnie kraje zdradzone! Nie ma shopu dla Polaków! (/Temat-2-ostatnie-kraje-zdradzone-Nie-ma-shopu-dla-Polakow-9137) |
2 ostatnie kraje zdradzone! Nie ma shopu dla Polaków! - Bolt - 23-06-2010 08:26 ![]() To już pewne... Polska nie ujrzy zbyt szybko sklepu lockerz. Na swoim twitterze Kathy zdradziła 2 ostatnie kraje z dostepem do shopa. Cytat:Netherlands and United Kingdom are part of our Int'l SHOP test too! Tłumaczenie: Cytat:Holandia i Wyspy Brytyjskie tez będa brały udział w testach shopu! Mimo masakrycznych cen ptz w shopie, bardzo żałuję, że nie jesteśmy pośród tych 11 krajów. Prawdopodobnie nie załatwiona jest sprawa cła/vatu ale nie sądzę by udało się to zrobić. Może te kraje, które zostaly wybrane do shopa mają dużo niższą frekwencję w porównaniu do wcześniejszych miesięcy? Tego nie wiemy, pewne jest jednak, że na shopa będziemy musieli jeszcze trochę poczekać Co sądzicie? Wypowiadajcie się niżej Pozdro, Bolt RE: 2 ostatnie kraje zdradzone! Nie ma shopu dla Polaków! - MotorniczyTramwaju - 23-06-2010 08:33 Masakra, u nas z tym VATem i CŁEM (czytaj: ZŁEM) jest ciężka sprawa. Zobaczymy, może coś wymyślą. Ważne, że przynajmniej uruchamiają SHOP dla innych krajów. Pozostaje nam czekać na czerwcowy restock i zgarnąć świetne nagrody po małych cenach. RE: 2 ostatnie kraje zdradzone! Nie ma shopu dla Polaków! - Janas - 23-06-2010 08:33 Lockerz prawdopodobnie stara się o zmniejszenie lub zniesienie cła/vatu lecz nie jest to takie proste. No cóż pozostaje nam czekać. RE: 2 ostatnie kraje zdradzone! Nie ma shopu dla Polaków! - Kicha - 23-06-2010 08:34 Janas z tym sie nie wygra to jest takie bicie kotka za pomoca mlotka. Clo dalo im tylko dodatkowy pretekst aby nie dali nam shopu. Bolt dobrze napisal jestesmy liczna grupa i aktywnymi membersami. Wiec nie musza narazie podejmowac zadnych decyzji w naszej sprawie. Chyba ze zacznie im spadac w Polsce aktywnosc wtedy zaczna dzialac. RE: 2 ostatnie kraje zdradzone! Nie ma shopu dla Polaków! - paskur - 23-06-2010 08:35 Hmmm a w sumie to restocki sa fajne, bo w sklepie za te ptz to se skina bedzie mozna najwyzej kupic i taka jest prawda... RE: 2 ostatnie kraje zdradzone! Nie ma shopu dla Polaków! - MotorniczyTramwaju - 23-06-2010 08:37 no tak, tylko zobacz, że wystarczy jak teraz wydać 79 centów i jesteś w bonusowym restocku! Dlatego też warto ten sklep otworzyć dla wszystkich 300 POST ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RE: 2 ostatnie kraje zdradzone! Nie ma shopu dla Polaków! - ketrab - 23-06-2010 08:40 poczekajcie,poczekajcie..niedługo będzie restock, więc aktywność polskich użytkowników na pewno spadnie ![]() noo cóż, liczyłem na to, że jednak się tam znajdziemy. ale to jest doskonały przykład dla tych wszystkich niedowiarków, którzy myśleli, że idzie alfabetem - a jednak, pojawiła się holandia, a raczej Netherlands. RE: 2 ostatnie kraje zdradzone! Nie ma shopu dla Polaków! - Athemis - 23-06-2010 08:43 Ja tam za bardzo nie żałuję bo wcale nie uśmiecha mi się wydawać tyle PTZ na jakiś kubek czy coś, ale moglibyśmy się w końcu znaleźć w tej grupie testujących SHOP :/ RE: 2 ostatnie kraje zdradzone! Nie ma shopu dla Polaków! - JUMPER - 23-06-2010 08:46 gdzies kiedys czytalem ze lockerz prowadzi rozmowy z polskim odzialem amazon (czy jakos tak) czyli byloby tak ze bierzesz nagrode z restocku czy ze sklepu a paczka zostaje wyslana z polski i nie placisz vatu i cla bo to paczka krajowa xD... jesli dobrze pamietam to bylo jakos tak chodz moglo mi sie to po pijaku przysnic... POZDRO! szczescia na restocku xD RE: 2 ostatnie kraje zdradzone! Nie ma shopu dla Polaków! - MotorniczyTramwaju - 23-06-2010 08:55 gdyby taka umowa zostala podpisana z amazonem byloby świetnie ![]() |