Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: Co wasi rodzice sądzą o zarabianiu w internecie?
Niestety w większosci przypadków wasi rodzice mają racje
Wszyscy gadają rodzicom o zarabianiu a ilu z was cos dała rodzicom , ilu zapłaciło z własnych pieniedzy choćby za internet ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 11-08-2014 14:09 przez GoodLecki.)
(11-08-2014 13:41)GoodLecki napisał(a): Wszyscy gadają rodzicom o zarabianiu a ilu z was cos dała rodzicom , ilu zapłaciło z własnych pieniedzy choćby za internet ?
Nigdy tego nie zrobiłem. Nie zapominam jednak, że dzięki temu, że zarabiam, nie muszą mi fundować ogólnie mówiąc zachcianek - ubrań, wycieczek, elektroniki i tym podobne. Myślę, że to sprawiedliwy układ.
A co o tym sądzą - raczej nic. I taki brak zainteresowania tematem mnie satysfakcjonuje.
W moim przypadku rodzice początkowo nie wierzyli, że mozna zarobic w internetach. A teraz gdy moj dochod chociazby z g2a jest niewiele mniejszy od ich wypłaty, to podziwiają swoją pociechę Ponadto pracuję jako programista, też za całkiem niezłą płacę, więc mam prawo sądzić, że są dumni ze swojego syna, że potrafi sobie poradzić