Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(19-12-2013 22:46)AnnaKa napisał(a): Dobrze że mówiłeś ale nikt nie wyklucza że to nie jest ta firma
Firma z pierwszego posta to tylko firma współpracująca z EasySubem (dostarczała im system subskrypcji sms do ofert).
Samo ES ma innego właściciela (oczywiście polskiego), ale oficjalną siedzibę w raju podatkowym za granicą Z resztą nie trzeba być Einsteinem aby to widzieć. Zobaczcie sobie na dowolną wypłatę od EasySuba. Macie tam podane od kogo jest przelew.
To tylko kwestia czasu aż illysms, fires padnie jak inne, nie rozumiem was, waszego podejścia do sprawy.
Ile padło już serwisów? Icharge nie było pierwszym i ostatnim serwisem który padł, a wy naiwni dalej się w to bawicie myśląc że stanieniecie się bogaci bezczelnie osuzkując ludzi, rozumiem PPA gdzie inne oferty i kompletnie inne podejście do świata.
bezczelne jest to, że wchodzi ktokolwiek z was na biedne forum i spamuje ofertami byle zarobić 3zł........
dajcie spokój z tym, zgadzam się z Karczem z postem zamieszczonym na 3 stronie.
Zrezygnujcie z tego za przeproszeniem ''syfu'' bo szkoda czasu.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-12-2013 09:31 przez sheko12.)
Dobrze ale przynajmniej stanąłem na wysokości zadania i dopiąłem swego, starałem się by użytkownicy jak i oczywiście ja dostali kasę ponieważ zauważyłem że każdy inny miał to gdzieś . Więc nie widzę powodów do szydzenia z kogokolwiek. Poszedłem , zapytałem , pogadałem , i Wam info dałem Temat do zamknięcia i tyle.