Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Czy gdy wchodzicie na easysub się logujecie za 1 razem i poprawnie to Was nie przerzuca od razu do profilu? A każę 2 raz się zalogować? Dopiero po 2 takim samym zalogowaniu przenosi mnie do profilu.. Tak samo jest gdy pisze do administracji, prośbę o podwyższenie stawki, a Ci mi mówią że taki email jaki im podaje nie ma takiego w serwisie..
mnie o stawkach w ogóle nie chcą odpisać teraz się zastanawiam między fires, icharge a freebiz ale nie bo w easy ładnie wchodzi jak na razie tylko jakby stawka było chociaż o 1 zł większa byłoby mi na razie ok :/
Ostatnio z easy na forum pisali że będzie FAQ dotyczące rozliczeń z US. Wie ktoś może kiedy się tego spodziewać bo wydaje mi się że pasuje się z tego jakoś rozliczyć żeby nie było kwasu.