Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Koniec Cashfile?

Autor Wiadomość
RE: Koniec Cashfile?
Sprawdź:
Dostajecie jakas kase z CF?? zalegaja mi jakies 60$, a najgorsze ze jeszcze niekiedy wpadaja jakies pobrania i darmo kasa tam zalega. Moze ktos ma jakis kontakt do nich bo wysylam wiadomosci z serwisu ale nikt nie raczy odpowiedziec.
ja też mam kasę do wypłacenia.
Mi zalegają z prawie 200$ Sad.
Glosy: Ty27mek (+1)
Ja już dawno się przeniosłem i nie żałuję Cool
Jak macie jakieś linki na CF to absolutnie musicie zmienić je na inny serwis bo kasa przepadnie. Lepiej zrobić to teraz nim będzie za późno Wink
Niestety serwis upada, im więcej ludzi ucieka tym bliżej jego końca
No ale Ogór jest sam sobie winny, że zdefraudował kasę Użytkowników przed wypłatą. A co już sobie przywłaszczył, to jest jego Wink

Miejmy tylko nadzieję, że wszystkim wypłaci zaległą kasę i wówczas mogą podzielać los ich Prizersa - wielu płakać nie będzie za kilkumiesięcznym oczekiwaniem na swoją kasę...
Hmm, a może warto przenieść Cashfile do działu inne serwisy upload?
Według mnie nie zasługuje na osobny dział Smile Może to się zmieni w najbliższym czasie, ale póki co na to się nie zapowiada.
Pozdrawiam
Your IP address is blocked due to malicious actions. You've been naughty, huh?- Jednak przez noc odbanowano mnie (?) Brawo, teraz tylko czekam na swoją kasę    

(o ile takowa dojdzie) i że tak powiem- wynoszę sie.
Zapraszam do ankiety
http://zarabiam.com/Temat-CASHFILE-SCAM-Ankieta-68538

[Obrazek: zcomsygnablack.png]
Glosy: Leaders (+1)
Wątek zamknięty