(08-07-2011 20:08)polik95 napisał(a): (08-07-2011 19:47)Nayare napisał(a): (08-07-2011 17:09)polik95 napisał(a): eh, lockerz schodzi na psy, a ja jeszcze nic nie wgrałem na lockerz, a jestem prawie od początku istnienia

Jak nie potrafiłeś poświęcić jednej nocki to ja się nie dziwie. Pierwszą nagrodę urwałem na moim pierwszym restocku ręcznie... Co prawda w '09 nieliczni potrafili wykorzystać moc autofilla.
nie moja wina a rodziców, wiesz dla mnie była nauka, ważniejsza, będąc mieć lepsze wykształcenie będe sobie na codzień kupować ipody
, może nie codziennie ale będzie mnie stać, a tak pozatym rodzice by sie wsciekli widząc mnie o 3 przy kompie. SIŁA WYŻSZA
Sądząc po nicku masz 16 lat, czyli właśnie skończyłeś 3 gimnazjum, a co za tym idzie - mianowicie gimnazjum to w sumie nic w porównaniu do tego co będziesz miał kiedy przyjdzie czas na maturę, a jak jesteś jeszcze bardziej ambitni to na to co po niej.
Zresztą to raczej Cię rozumiem w stosunku do siły wyższej, bądź co bądź też kiedyś musiałem wybłagać rodziców, żeby pozwolili mi dłużej posiedzieć podczas roku szkolnego.
Jednak bywały restocki przed 24 i nawet sporo ich było, wieć nie musiałeś tyle kampić. Dam Ci przykład skoro byłeś od początku na lockerz to te restocki powinieneś 'pamiętać'. W listopadzie '09 miałeś podajrze dwie fale; jedna TEORETYCZNIE o 18 naszego czasu, a druga o 24, ale oczywiście wynikały komplikacje. Grudzień '09, godz. 23:30 - no w sumie sylwester

Styczeń '10 wszystko git, godzina 22:04, Luty '10 [general] 23:32, Marzec '10 20:05, Kwiecień '10 18:42, Maj '10 22:56... i tak można wymieniać i wymieniać.