Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Mbank

Autor Wiadomość

Sprawdź:
ok thx za pomoc Wink

mam problem, skoro wszystko jest za darmo w tym banku to zastanawia mnie to cz np. po roku kaza sobie placic? sory za ortografie ale pisze z komorki

Nie nie kaza sobie placic masz konto ile chcesz i niezechca zadnej oplaty

HelloDomi Za ekarte sie placi poniewaz jest to karta do platnosci w internecie a do bankmatu jest inna darmowa ;]

Pawel1178 napisał(a):Za ekarte sie placi poniewaz jest to karta do platnosci w internecie
czyli nie będę mógł robić przelewów np. w serwisach aukcyjnych??

W serwisach aukcyjnych można płacić przelewem Wink
Ale do szybkich płatności potrzebna jest eKarta, która kosztuje, darmową karta debetową nie można płacić przez internet (niedramową debetową też ;p).
Pozdro

Witam,
Jestem przeciętny w tych sprawach, ale chcę założyć izzy konto w mBank. Czy są jakieś opłaty miesięczne zza konto i czy karta do bankomatu jest darmowa i przychodzi wraz z podpisaniem umowy proszę o odpowiedź Tongue

^nie placi sie nic tylko 1,7/miesiac za ubezpieczenie jesli chcesz. karte do bankomatu musisz zamowic potem :-)

nie potem tylko w wypełnianu wniosku na samym koncu bedziesz mial czy zecchesz otrzymac darmowa karte i zaznacz na TAK

ja zaznaczylam i jej ie dostalam od razu?

a co to znaczy w cenniku mBank Miesięczna opłata za korzystanie z polecenia zapłaty 1zł

:-P
Odpowiedz