Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: O dwóch takich co zbiera 2,50 zł dziennie na rokse
Scrox z całą uprzejmościa ale pisałeś od kilku dni, że pospamujesz "dzis" i z blogiem że może coś wyjdzie a wstawiasz kolejne posty, że wpadło z automatu pisząc znów, że pospamujesz
Jeśli chcesz zrobić więcej niż 4zl dziennie to bierz się do pracy
Dzień 9
Przepraszam wszystkich, że moje wpisy są tak nieregularne, ale po prostu zarabiam tylko wtedy, kiedy mi się chce, postanowiłem, że nic na siłę nie będę robił A ScroX'a proszę zostawić - zarabia na nowej metodzie, to są dopiero jego początki, z czasem pewnie dniówki na PPI będą u niego dużo, dużo wyższe.
(19-02-2016 07:24)Czaq napisał(a): Scrox z całą uprzejmościa ale pisałeś od kilku dni, że pospamujesz "dzis" i z blogiem że może coś wyjdzie a wstawiasz kolejne posty, że wpadło z automatu pisząc znów, że pospamujesz
Jeśli chcesz zrobić więcej niż 4zl dziennie to bierz się do pracy
Jakoś nie chciało mi się tego zmieniać wybacz
Ładnie kreduś lecisz Chyba dołącze do Ciebie znów za subach, bo całe forum cierpi z powodu moich małych zarobków
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19-02-2016 11:37 przez ScroX.)
Dzień 10
Dawno nic nie wstawiałem, więc jest to odpowiedni moment, ponieważ pobiłem swój nowy rekord w tym dzienniku Szkoda, że nie udało się dobić do 100zł, ale trudno
Dzięki
W tamten weekend w niedziele pilnie 50zł potrzebowałem to zarobiłem, a tak to nic. Sorry, że moje wpisy są tak nieregularne, ale ostatnio nie mam czasu na zarabianie w tygodniu - jedynie w weekendy niestety.