(27-07-2015 23:18)EpicBlank napisał(a): W tym temacie zrobił się wielki offtop, tylko dlatego że kogoś boli to że go zignorowałem na pw dlatego że był chamski xD
@Nitram prosze, zrób tutaj porządek, albo chociaż powstawiaj warny, bo nie raz już pisałem że jeśli ktoś ma do mnie coś osobistego to niech wali na pw, a jeśli ma jakieś zarzuty niech pisze do admina, pomimo tego offtop wciąż powstaje.
czy ja wiem czy taki wielki offtop, mowa jest o twojej ocenie handlarza, niech każdy zna otoczkę wokół ciebie zanim zdecyduje się na zakup. Twoje machlojstwo na innym forum przylazło tu za tobą.
Nic mnie nie boli, po prostu dałem ci lekkiego "pstryczka w nos" w temacie jako odpowiedź na twoją wysoką, wręcz nieskazitelną samoocenę, która jest oczywiście zawyżona. A że postanowiłeś dalej w to brnąć i nie wyszło kolorowo dla ciebie to nie płacz teraz o usuwanie postów i rozdawanie warnów.
I nie opowiadaj bzdur, bo ignorowałeś moje zapytania o kontakt do twojego wspólnika z którym sprzedawałeś swój pierwszy poradnik i którego używałeś pp do wpłat. Twoje bajki że chce zostać anonimowy, że zarejestruje się na forum później, i że w końcu nie ma czasu i rezygnuje, aż w końcu zupełny brak jakiejkolwiek odpowiedzi dlaczego nie chcesz podać do niego kontaktu pozwoliły mi stwierdzić że kryłeś jakiegoś oszusta co wyłapał tu już bana. I jeszcze twoje bezczelne pytanie że gdzie jest na forum napisane że nie można współpracować z oszustami.
epic ja zawsze będę cię miał na oku bo nie lubię takich pewnych siebie cfaniaczków z zawyżoną oceną jak ty, którzy zakłamują rzeczywistość i bronią się przy tym opiniami innych osób

posty mogą zniknąć, warny mogą zostać przyznane, ale twoje matactwa nie zostaną zapomniane bo zawsze będę o nich przypominać