Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
co jest grane ze wchodzę np dziś sporo cash klików, wyklikalem ze 2 i zeszta znikła http://i.imgur.com/xnnHyak.jpg często jeszcze wylogowuje przy takiej akcji.
Cash linki znikają w okolicach pełnych godzin. Później pojawiają się z powrotem.
dokładnie około 4 minut przed i po pełnej godzinie cash linki znikają ale później pojawiają się ponownie Smile
Glosy: Artinesse (+1)
(17-09-2015 11:54)Barabaszz napisał(a):  W TM zarobisz więcej na darmowym koncie, niż w jakimkolwiek buxie Wink
Klikam w TM i nie do końca się z Tobą zgadzam bo jednak więcej wyciągam dziennie na CNH a to jest typowy bux
(17-09-2015 13:07)Bentley1 napisał(a):  dokładnie około 4 minut przed i po pełnej godzinie cash linki znikają ale później pojawiają się ponownie Smile

Jaki świat mały Smile. Nawet tutaj się spotykamy.
Glosy: Bentley1 (+1)
Cześć w jaki sposób sie zarabia na oglądaniu reklam? Mam takie coś:

You have 101 unassigned credits on your account balance. Click Here to assign them

I 0$ w zarobionych a obejrzałem 200 reklam.
Cash Links Are Available For You!

Click Here to Go to Cash Links <- klikalny banner

Takie cos na srodku ekranu w my account.
Dzięki twardy. Czyli z samego oglądania reklam zarobie tyle co w buxach, rozumiem że trzeba wykupić te paczki za 50 dolarów żeby zacząć?
(17-09-2015 22:13)znawcanl napisał(a):  Dzięki twardy. Czyli z samego oglądania reklam zarobie tyle co w buxach, rozumiem że trzeba wykupić te paczki za 50 dolarów żeby zacząć?

Tak dokładnie - obecnie z cash links jest około 0,10$ dziennie plus 100% z cash linków wyklikanych przez twoich ewentualnych poleconych i to wszystko, patrz mój post wyżej jakie dzisiaj rano miałem naliczenia z cash links. Prawdziwe zarabianie zaczyna się po wykupieniu kilku ad packów .
No z cash linkow masz jakies 10 centow dziennie. Jak ktos zalozy konto z Twojego linka, wyklika cashlinkow za 10 centow... 10 centow dostaniesz rowniez Ty. No i tak, sa jeszcze adpacki, z 50$ robi sie 55$ po 55 dniach.
Odpowiedz