Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
(27-02-2010 00:45)BananJUMPER napisał(a): mogli by strone zalozyc polska lub chociaz europejska z mozliwoscia wybrania jezyka ale nic kurwa chuje jebane nie chce im sie
Restock jednym słowem chuj a przeciez mogli by tez zrobic 24/7 a europie nie? (jezeli pisze glupoty to sorry bo juz mnei wszystko dzisiaj tak wykonczylo ze mi sie powieki sklejaja (aadrenalina z organizmu uciekla))
chce ktos rozmowke mojego kumpla ze mna przed restockiem brechta na calego moge wkleic na forum jako odosbny temat lub z ulpoadowac w txt
ostrzegam baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo dluga podczas tej rozmowy w wscieklosci wymyslilem pismo pokemon2 xD
dobra ide spac nq
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 27-02-2010 01:10 przez MalinaJUMPER.)
A gdyby nie to głupie logowanie, które trwało bodajże 10 sekund, to najprawdopodobniej PSP byłoby moje. Nawet, z tym głupim obrazkiem 2 wyrazy po 10 liter każdy. Ale nieee.... musiał się logować tyle czasu, że myślałem, iż mnie szlag trafi . Czekamy na pełną wersję, wtedy się coś weźmie :]