Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Darmowy Restock

Autor Wiadomość
RE: Darmowy Restock
Sprawdź:
BananJUMPER moze na nastepnym bedzie fotel to sobie jebnieszBig Grin
pespe czy ty nie brales udzialu w restocku czy co ze tak mowisz?
taaaaaaaaa nadmuchiwany fotel 400 ptz od razu biore xD (lecz najpierw trzevba ptz nazbierac)
dobra zbieram dalej bo jak wszelem była same tapety i koszulki no i sorki jeszcze skiny na Iphona
Siemano do nastepnego Restocku
ja jebie te restocki kurwa niech otwieraja 24/7 i spierdalac chuje z restockami kurwa mac te kurwa zjeby ustalaja sobie an dziendobry ktore IP ma dostac nagrodde czy nie kurwa mac zjeby pierdolone w dupe kurwa pojde tam do ich siedziby i powiem kurwa co o nich mysle pojde po drodze po osame i kurwa wyjebiemy ta cala siedzibe w kosmos oproznie magazyn a potem go wypierodle w powietrze
Mam dosyc ide spac . Elo

http://www.youtube.com/watch?v=lMX9aS_nsec
kurwa juz mi pozuiom ostrzezen o 10% wzlecial do gory thx a reputy
Brałem udział ale nie udało ci się masz problem... tak jak prawie każdemu ;/
a co kurwa grozisz mi kurwa myslisz ze jak pobawisz sie w inteligenta to cie wszyscy poszanuja i beda ciebei lubiec chyba ocipiales skoro tak sadzisz kurwa nie strugaj tu cwaniaka i tyle
Na tym to polega. Jestem ciekaw tylko kiedy dostanę moją koszulkę i jak naprawdę bedzie z tym sklepikiem. Przydał by się taki serwis podobny jak lockerz tylko w Polsce.
BananJUMPER dobra było minęło teraz idz trochę podżampuj przed snem a jutro na ulicy znajdziesz portfel z 1000 zł i kupisz se prezencik.

Ober16, członek http://zarabiam.com od Feb 2010.
mogli by strone zalozyc polska lub chociaz europejska z mozliwoscia wybrania jezyka ale nic kurwa chuje jebane nie chce im sie
oj juz nei wkurwiaj mnie bo i tak jestem juz dosc zdenerwowany
Odpowiedz