Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
RE: easysub.pl - Dobry serwis, z konwersją bliską 20%!
Pewnie mieli na myśli jedno i drugie. Nawet jak się zwijają to ostatnie wypłaty powinni wysłać, ale cóż...Jak nie wysłali to bardzo fajne święta sobie urządzą, u nas będzie biedniej
@edit:
Jak ktoś ma konto w banku to niech wyśle im jakąś kase, zobaczymy czy konto dalej jest, czy nas oszukali Ja nie mogę bo jak spruty przyszedłem do domu to sobie zablokowałem dostęp przez internet xd
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-12-2013 09:15 przez Myg.)
Nie wyskoczyło, że niepoprawny numer konta. Zawsze jak przelewałem kasę i źle wpisałem numer konta to wyskakiwało.
Edit:
Zaraz spróbuję wysłać kasę na zlikwidowane konto w PKO, zobaczymy jak to wygląda w tym przypadku.
Edit:
Przy próbie przelania hajsu na zlikwidowane konto PKO jest to samo co w przypadku konta EasySub. Więc nie można nic sądzić po powyższym screen'ie.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-12-2013 09:57 przez domin_dz.)
Zmieńcie serwis skoro uważacie że scam, ból dupy w tym temacie osiągnął 100%.
Z drugiej strony współczuję Easysubowi że musi czytać te wszystkie głupoty.
(12-12-2013 10:21)Sloniasek napisał(a): Zmieńcie serwis skoro uważacie że scam, ból dupy w tym temacie osiągnął 100%.
Myślę że ci z easysub już dawno nie wchodzą w ten wątek i nie czytają tych bzdur ;p
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12-12-2013 12:04 przez moneymaker44.)
(12-12-2013 12:04)moneymaker44 napisał(a):
(12-12-2013 10:21)Sloniasek napisał(a): Zmieńcie serwis skoro uważacie że scam, ból dupy w tym temacie osiągnął 100%.
Myślę że ci z easysub już dawno nie wchodzą w ten wątek i nie czytają tych bzdur ;p