Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Dobra jakby było inaczej to pewnie połowa z was też by tak przeklinała bo byście sie niezałapali na nagrodę. Jakby dali jeszcze jeden restock to też pełno ludzi by narzekało. Ja się cieszę że mam 450 pkt i jestem smutny bo po tylu godzinach odswieżania poszedłem sobie zrobic kanapkę a jak przyszłem to mało rzeczy było....
ja zaraz ide sie polozyc do lozka poleze sobie bo mnie plecy i palce bola niewygodne krzeslo amm i mnie tak plecy napeirdalaja ze az szok kurwa ja pierdole jakbym wiedzial ze ten restock bedzie taki zjebany to bym kurwa wcale nawet nei czatowal tylko bym bez nerwow poszedl spac moge zauploadowac moja rozmowe z kumplem na x-fire (dla wytrwalych) mnie kurwa juz tak nerwy nosily ze nie patrzylem co psize
mnie tam banowac moga i tak tylko 104 ptz mam to chuj mi to tylu ptz i tak mam 8 fake narobionych wiec kurwa pies jebal to konto nei to to inne kurwa mac i uczciwie zaczne robic