Wszyscy macie rację. Ale właśnie takie spotkania, prezentacja stanów na procesorach, planów itp powoduje przyrost użytkowników, liczby odwiedzin i program rośnie w siłę. Od wczorajszego wieczora kolejne 5 miejsc w górę w rankingu Alexa. Większość programów wchodzi na rynek z jednym założeniem - zarobić przez kilka miesięcy i się zwinąć. Tu mamy pokazaną wizję, pokazane skąd się biorą pieniądze, dodatkowe, nie te z adpacków, z których mamy płacone zarobki. Jeśli Charles dalej będzie tak dbał o to i prowadził taką politykę to jest bardzo duża szansa na długie lata działania, bo rynek reklamy internetowej będzie się tylko umacniał. Wszystko zależy od tego co będzie robił Charles i jak potraktują to użytkownicy. Ja to traktuję jako długoterminowy sposób zarabiania. Skoro w TM reklamują się takie firmy ebay, amazon, BMW, AirFrance i kilka innych, to też o czymś świadczy

Wiadomo, trzeba mieć na uwadze, że kiedyś może się skończyć, ale znając kilka ważnych szczegółów zmienia się sposób. W każdym biznesie panuje ta sama zasada. Każdy bank, firmy ubezpieczeniowe, prywatne firmy, sklepy, nawet ZUS upadnie jak klienci przestaną tam wpłacać pieniądze

Każdy biznes potrzebuje ludzi, żeby mógł działać. I właśnie Charles chce tych ludzi skupić w miejscu, które jest przyszłością, w Internecie, wokół produktu który niby wirtualny, ale jak ze dzisiaj ważny, wręcz niezbędny - na reklamie.
Warto było być na spotkaniu, zobaczyć jakie mają plany, ile spotkań w rożnych państwach(a każde takie spotkanie to kolejne inwestycje)

Mnie przekonały informacje, które tam usłyszałem i zobaczyłem i jestem dobrej myśli, na tyle, że sam doinwestuję w 100 adpacków