(06-09-2015 11:56)Kemesz napisał(a): (06-09-2015 11:48)mmr napisał(a): Jak łatwo policzyć w miesiąc bez inwestycji i bez poleconych masz około 3$, czyli lepiej niż w niejednym buxie. Po inwestycji w adpacka zyskujesz 10% plus do tego możesz reinwestować. Żaden bank nie da Ci 10% zwrotu w niecałe 2 miesiące 
A żeby nie było tak kolorowo, to prawda jest taka, że trzeba sobie doliczyć prowizje przy wpłacie i wypłacie, oraz liczyć się z tym że cashlinki nie będą zawsze dostępne
Nie można słuchać tylko i wyłącznie kolorowych opowieści osób, które szukają poleconych.
Fakt też mnie zastanawiała wysokość prowizji, do tego jeszcze dochodzi kwestia przewalutowania w samym paypalu. Z tym sobie poradziłem i udało mi się oszczędzić 7% kwoty, którą inwestowałem przy samej wymianie z PLN na USD

Prowizji za wpłaty i wypłaty chwilowo chyba nie da się ominąć, ale jest to temat do dyskusji z adminem, skoro jest taki otwarty na biznes, to może warto poruszyć z nim ten temat? Co sądzicie?
(06-09-2015 13:15)Zaperr44 napisał(a): Jeżeli ktoś by chciał wypłacić zwrot 1 adpacka czyli 55$ otrzyma 53 dolary a nie 5 bo prowizja 2% 
Fakt 1 adpack wpłacony i wypłacony może nie jest opłacalny, ale biorąc pod uwagę dalsze reinwestycje to nie da się ukryć, że jest to opłacalne. Oczywiście wszystko zależy od strategii reinwestycyjnej.