Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
Mam pytanie, ile muszę zainwestować żeby w 30 dni mieć zyski ?? Smile mam teraz 11 $ zbędne
(06-09-2015 09:41)Giorgios napisał(a):  Mam pytanie, ile muszę zainwestować żeby w 30 dni mieć zyski ?? Smile mam teraz 11 $ zbędne

Wielokrotnie już podobne pytanie padało w tym wątku: minimalna inwestycja żeby kupić 1 ad pack to 50$ , nie ma mniejszych pakietów itp. Możesz na początku zarabiać bez żadnej wpłaty klikając tylko tzw. cash linki których z początkiem września jest na prawdę sporo ( spokojnie powyżej 0,10$ dziennie).
Jak łatwo policzyć w miesiąc bez inwestycji i bez poleconych masz około 3$, czyli lepiej niż w niejednym buxie. Po inwestycji w adpacka zyskujesz 10% plus do tego możesz reinwestować. Żaden bank nie da Ci 10% zwrotu w niecałe 2 miesiące Smile
(06-09-2015 11:48)mmr napisał(a):  Jak łatwo policzyć w miesiąc bez inwestycji i bez poleconych masz około 3$, czyli lepiej niż w niejednym buxie. Po inwestycji w adpacka zyskujesz 10% plus do tego możesz reinwestować. Żaden bank nie da Ci 10% zwrotu w niecałe 2 miesiące Smile

A żeby nie było tak kolorowo, to prawda jest taka, że trzeba sobie doliczyć prowizje przy wpłacie i wypłacie, oraz liczyć się z tym że cashlinki nie będą zawsze dostępne Smile Nie można słuchać tylko i wyłącznie kolorowych opowieści osób, które szukają poleconych.
Jeżeli ktoś by chciał wypłacić zwrot 1 adpacka czyli 55$ otrzyma 53 dolary a nie 5 bo prowizja 2% Rolleyes
(06-09-2015 11:56)Kemesz napisał(a):  
(06-09-2015 11:48)mmr napisał(a):  Jak łatwo policzyć w miesiąc bez inwestycji i bez poleconych masz około 3$, czyli lepiej niż w niejednym buxie. Po inwestycji w adpacka zyskujesz 10% plus do tego możesz reinwestować. Żaden bank nie da Ci 10% zwrotu w niecałe 2 miesiące Smile

A żeby nie było tak kolorowo, to prawda jest taka, że trzeba sobie doliczyć prowizje przy wpłacie i wypłacie, oraz liczyć się z tym że cashlinki nie będą zawsze dostępne Smile Nie można słuchać tylko i wyłącznie kolorowych opowieści osób, które szukają poleconych.

Fakt też mnie zastanawiała wysokość prowizji, do tego jeszcze dochodzi kwestia przewalutowania w samym paypalu. Z tym sobie poradziłem i udało mi się oszczędzić 7% kwoty, którą inwestowałem przy samej wymianie z PLN na USD Smile Prowizji za wpłaty i wypłaty chwilowo chyba nie da się ominąć, ale jest to temat do dyskusji z adminem, skoro jest taki otwarty na biznes, to może warto poruszyć z nim ten temat? Co sądzicie?

(06-09-2015 13:15)Zaperr44 napisał(a):  Jeżeli ktoś by chciał wypłacić zwrot 1 adpacka czyli 55$ otrzyma 53 dolary a nie 5 bo prowizja 2% Rolleyes

Fakt 1 adpack wpłacony i wypłacony może nie jest opłacalny, ale biorąc pod uwagę dalsze reinwestycje to nie da się ukryć, że jest to opłacalne. Oczywiście wszystko zależy od strategii reinwestycyjnej.
Glosy: dariuszxdd (+1), rafi213 (+1)
No i tu własnie tkwi sukces programu. Większość daje naliczenia 150% w nawet 30 dni i załózmy przy inwestycji 1000$ mamy 500$ zysku, minus prowizje to i tak wyjdzie ponad 400$ więc przy niewielkim wysiłku mamy jakieś 1300 zł przez miesiąc na czysto. Większość ludzi co wrzuca większe kwoty zwija się po miesiącu czy dwóch i program nie ma z czego wypłacać. W TM mamy 'tylko' 110% w 50 dni i przy takiej strategii, gdzie czekamy 50 dni i wypłacamy, załóżmy przykładowe 1000$ wyjdzie nam 1100$ z czego ok 80$ to prowizje, więc jesteśmy do przodu 20$ miesięcznie. Dlatego wszyscy, a przynajmniej zdecydowana większość reinwestuje przynajmniej 3-4 miesiące, dodatkowo dochodzą reklamy typu Login Ads, Start Pages, Traffic Monsoon Packages, za które nie dostajemy żadnych 110%, więc jest to dodatkowe źródło, dlatego program będzie działał długo Wink
No tak tylko że wiesz jest już sporo użytkowników którzy mają po kilkaset paczek i weszli już dosyć dawno do tego programu i teraz już nie będą tak reinwestować pewnie tylko więcej będą wypłacać utrzymując na przykład poziom aktywnych adpacków.Czyli pieniądze w rezerwie mogę się szybko rozejść,niestety.

Chyba że będzie nadal tak spory przyrost użytkowników jak do tej pory Smile
No właśnie to mnie zastanawiało jeżeli ktoś kilka miesięcy temu zaczął teraz ma po 200-300 paczek i będzie to wypłacał ciągle bez inwestycji to jak program da radę?
Prędzej czy później i tak upadnie, a oni i tak swoje zgarną... Tongue

kikuss23, dumny członek http://zarabiam.com od Dec 2013.
Odpowiedz