Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
trafficmonsoon.com [RevShare] » 110 Roi

Autor Wiadomość
RE: trafficmonsoon.com [RevShare]
Sprawdź:
mam pytanie-jak nalepiej pozyskiwac ludzi do rejestracji z twojego linku?spamuje np na yt czy na face i nikt nie wchodzi ;/
Z doświadczenia wiem, ze nie umiejetne spamowanie - jeszcze pogarsza sprawę niż pomaga. Ludzie nie lubią spamu i traktują to jako oszustwo, wyłudzenie.
Najlepsza wg mnie jest rozmowa z bezposrednio zainteresowanym czy to na skype, gg lub telefonicznie oraz reklama mało inwazyjna a przemyślana.
Glosy: dariuszxdd (+1)
Podpisuje sie pod tym co napisał rafi213
Dzisiaj odbyło się spotkanie admina TM Charles Scoville z osobami zainteresowanymi TM w hotelu Hilton w Warszawie. Orzymałem takie info, że Charles przy ponad 200 obecnych osobach zalogował się na wszystkie swoje procesory i łączna kwota na nich wszystkich to ok. 8 600 000 $ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pokazał też backoffice, z którego wynikało, że kwota na kontach TM wszystkich użytkowników to ok. 2 500 000 $ czyli zapas gotówki wynosi ponad 6 milionów!!!!!!!!!!!!!! dolarów!!!!!.

TM postawiło też nowy serwer, - co niewątpliwie oznacza jedno - spodziewają się dopływu nowych uczestników Smile
Glosy: dariuszxdd (+1), Captain (+1)
A ja mam takie pytanie.

Mogę założyć nowe konto z jednego gospodarstwa domowego, zmieniając przed rejestracją adres IP po przez reset routera ?
Nie, nawet jeśli to nie polecam Wink
(05-09-2015 23:50)intexdaw74 napisał(a):  A ja mam takie pytanie.

Mogę założyć nowe konto z jednego gospodarstwa domowego, zmieniając przed rejestracją adres IP po przez reset routera ?

Możesz ale konto musi być założone na inną osobe niż poprzednio i na poprzednie konto nie mozesz juz sie logować.
Możesz tez uzywać dwóch kont ale szczerze nie polecam tej opcji musialbyś oszacowac czy skórka warta jest wyprawki bowiem w tym przypadku oprocz drugiego konta na inna osobe musialbys po kazdym zalogowaniu na jedno konto resetowac router aby przydzielił inne IP i po zmianie konta znowu restowac router i tak w kółko. W takim przypadku łatwo o pomyłkę.
Dzisiaj porządna porcja cash linków wyklikałam 0.2$ Smile
rafi123
TAK!!! Potwierdzam Twoje słowa. Byłem, widziałem i nie dowierzałem Big Grin Jeszcze jestem w szoku po tym co widziałem i usłyszałem Big Grin
Jak ktoś jeszcze się zastanawia czy wejść do TM, to zapraszam na priv, odpowiem na pytania. Ci są już tu są niech się szykują na fajne i długie zarabianie Smile
Kto nie jest nie musi żałować, bo może w każdej chwili dołączyć, bo wcale nie jest za późno, to się dopiero rozkręca Wink
Świetna wiadomość zarówno dla działających w serwisie jak i dla tych, którzy się jeszcze nie zdecydowali Smile
Odpowiedz