Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
dzieki a jesli w phone mam wpisany numer domowy i nie bedzie mnie w domu jak paczka przyjdzie to beda na niego dzwonic a jak zadzwonia na nieg to raczej nie o dbiore bo w domu m,ni enie bedzie wiec co wtedy??
dobra a jak jest się ze wsi to jak to pouzupełniać
najlepiej jak wszystko byście mi opisali tak jak jest jak się bierze "My Account "
bo już mi coś przyszło, że mają problemy z wysłaniem T-shirt'a a mianowicie taka wiadomość :
T-shirt update: We know you want your Z-list shirt---and we want to send it to you! Many of you haven't received your shirt because we don't have your correct address. To help us get your t-shirt to you as quickly as possible, please double check your info in settings. Once it's correct, you will have your tee in no time. Enjoy your Sunday!