Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Restock był i się zmył !

Autor Wiadomość
RE: Restock był i się zmył !
Sprawdź:
C4C poinformowało mnie po 7 min. Wpadłem. Niczego nie wziąłem.
Haha, ja nie wierze w żadne programy wykrywające restock lub auto-odswierzanie... Wole robić to samodzielnie

[Obrazek: 36.png]
Ja używałem Website Watcher i praktycznie od razu zaczęło wyć. Tak samo jak toolbar i na ircu byłem wtedy.
Prawie zgarnąłem Toucha 8gb, ale niestety musiałem ręcznie wpisywać login i hasło oraz adres bo autofill nie do końca zadziałał.
Zgarnąłem grę Dragon Age i już szukam chętnego do kupna, jeśli mi nie anulują oczywiście Wink
Wbiłem jako jeden z 3 pierwszych z ts (nie wiem dokladniej, bo skad? Big Grin), myśląc, że nie ma sensu się bić o ipody, wziąłem 75$ bez żadnych prbolemów... i jest Big Grin Godzina byla calkiem dobra:-)

(27-05-2010 13:01)bmw00 napisaÅ‚(a):  kur... mac przegapiÅ‚em ten restock no cóż trzeba czekać na czerwcowy

szedłem z kompa granicy 22:55
I bardzo dobrze, jak o godzinie 22:00 mówisz "dziś nie będzie restocku" i tak za kazdym dniem, to sie doigrales.
Moim zdaniem najlepszy restock (również wygrałem 1 raz na lockerz)

[Obrazek: sygnaturaforum.jpg]

"Ból jest najlepszym nauczycielem. Tylko nikt nie chce być jego uczniem."
Bruce Lee
No to Gratz ! ;]

Ja wypełniłem dane na iPoda Shuffle 4gb PINK, ale wywalilo mnie do kategorii, ale najlepsze jest to, że PTZ za iPoda odjeli ;d Ciekawe co będzie
BartuŚ To pewnie dostaniesz go. Ja miałem tak samo z koszulką na kwietniowym i później dostałem potwierdzenia wygrania i wysyłkiSmile
Jeeeah ;d

+
(27-05-2010 16:37)Nayare napisaÅ‚(a):  WbiÅ‚em jako jeden z 3 pierwszych z ts (nie wiem dokladniej, bo skad? Big Grin), myÅ›lÄ…c, że nie ma sensu siÄ™ bić o ipody, wziÄ…Å‚em 75$ bez żadnych prbolemów... i jest Big Grin Godzina byla calkiem dobra:-)

Dziwne bo zrobiłem identycznie jak tySmile nie chciałem mieć pecha i nie załapac się na nic to zabrałem ze sobą 75$
Wie ktoś czy 150$ szybko poszło?
Odpowiedz 

Podobne wÄ…tki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Restock Dla nas już jutro ! + 3x Flash Restock SzUmI 56 18,594 04-05-2011 15:14
Ostatni post: Tech
  Restock, restock i po restocku. Kolejny jeszcze w tym tygodniu! Tech 14 6,754 03-12-2010 14:37
Ostatni post: Surlope
  DostaÅ„ siÄ™ na lipcowo-sierpniowy restock! Razer 42 16,199 01-08-2010 08:16
Ostatni post: ProSail
  RESTOCK RESTOCK RESTOCK Admin 112 27,001 05-03-2010 21:24
Ostatni post: Alcor
  Daty, daty, daty... Czyli kiedy możemy siÄ™ spodziewać pÅ‚atnych restock'ów! Razer 56 19,730 25-02-2010 07:04
Ostatni post: Zythus

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: