Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
O kurczaki, potrzebuję wymiany, ja bym tobie przelał na AlertPay, a ty mi na Liberty Reserve. Jednakże wymianę chcę zrobić na kwotę ciut ponad 5$, a ty dajesz min. na 10$ lub 30 zł. Nie mógłbyś tych 5$?
(04-05-2012 10:57)ołen napisał(a): Wszystko okej,wymiana w max 5minut,polecam rikiego
Że kogo polecasz ?
(04-05-2012 11:50)Ropsont napisał(a): Potrzebuję [39 PLN] na [Mbank] w zamian za [40,95 PLN] na MB
Zrealizowane. Jak ktoś ma jeszcze problemy żeby napisać post według wzoru który jest podany na pierwszej stronie, proszę zgłosić się do Ropsont'a znakomicie go zastosował.
(04-05-2012 12:04)szpon5 napisał(a): O kurczaki, potrzebuję wymiany, ja bym tobie przelał na AlertPay, a ty mi na Liberty Reserve. Jednakże wymianę chcę zrobić na kwotę ciut ponad 5$, a ty dajesz min. na 10$ lub 30 zł. Nie mógłbyś tych 5$?
Po pierwsze czytanie ze zrozumieniem. W pierwszy poście jest jasno napisane jaką kwotą dysponuję w danym serwisie płatności wystarczy to sprawdzić i zobaczysz że mam tam gdzie chcesz 0 ZŁ.
I chociażby z tego powodu nie mogę dokonać wymiany. Zapraszam za jakiś bliżej nie określony czas. Chyba że chcesz na inny serwis to mogę te 5 $ jakoś przełknąć.
Lokata 7% !!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-05-2012 14:57 przez nitram.)