Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Wątek zamknięty 
Wyspa-prezentow.pl » Nowy innowacyjny serwis z nagrodami zapraszam do rejestracji!

Autor Wiadomość
RE: Wyspa-prezentow.pl
Sprawdź:
Ja mam już 2000 monet Big Grin Huh Czyli mam pierwszą nagrodę.
ja też☻ już mam 2000pkt
Thumbs Up RE: Wyspa-prezentow.pl
Drobna przerwa na forum, ale parę aktualności Smile

Po kolei, na początku zostało wstawione zdjęcie z nagrodą, która była do wygrania w konkursie na poleconych:

[Obrazek: nagroda.JPG]

Wyniki:
1. raczzeekk 12 poleconych (PENDRIVE 8GB)
2. BuLa 11 poleconych
3. darmowki.eu 9 poleconych

Przez kolejne dni zostało wylosowane 250 osób (nicki podane w załącznikach)

Tutaj zdjęcie już zapakowanych gadżetów:

[Obrazek: paczki.JPG]

Dzięki wam mam 10 poleconych, którzy są potwierdzeni! Wielkie dzięki i zapraszam do następnych rejestracji!

Załączone pliki
.txt  DARMOWE KONTA GOLD.txt (Rozmiar: 1.36 KB / Pobrań: 12)
Znowu pech. Nie wylosowali mnie.
A mi się udało :]
Nie dziwie się,że wygrałeś i masz 1sze miejsce, skoro znasz ADMINISTRATORA , dla mnie scam.
Glosy: patyk339 (-1)
Eh... Zostałem wylosowany, ciekawe. Zobaczymy czy coś przyjdzie.
(11-03-2012 21:53)Spalek napisał(a):  Nie dziwie się,że wygrałeś i masz 1sze miejsce, skoro znasz ADMINISTRATORA , dla mnie scam.

A w sumie dla mnie to ty jesteś scamem, 11 postów zero reputacji się mądrzy na prawo i lewo... spędziłeś tam chociaż 10 minut? - nie? To po co komentujesz?
Glosy: patyk339 (+1)
Może nie spamuje tak ja ty pod każdym tematem? Nie zdobywa reputacji pisząc w dziale refback za reputy, że kliknął a tego nie zrobił. Także dla mnie wypowiedzi jego i Twoje są na tym samy poziomie.
CMRR, tak no pewnie nigdy nie klikam w refbacki...
Wątek zamknięty