Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online
Zobacz dzisiejsze dyskusje →
mko101 napisał(a):A ile muszę dostać Woundów żeby stracić życie?
możesz mieć max 5 ran (wound), przy następnej tracisz życie (życia są 3 na 1 dzień rozgrywki). Ale dobrze jest przed walką zaopatrzyć się w eliksiry zdrowia i obrony (defense), które możesz kupić okazyjnie w Markets (czyli od innych graczy).
da się gdzieś sprawdzić "moc" miecza. Tzn. który jest lepsze. W labiryncie znalazłem 3 miecze i nie wiem który jest najlepszy. Patrzyłem po cenie jaką oferuje sklep za danym miecz ale nie wiem czy to jest miaro dajny test. Macie na to jakieś inne sposoby?
Aha nie ma ich w sklepie.
"moc", czyli wartość artefaktów zależy od ilości plusów oraz własności magicznych, które są w opisie jednostki, np mój miecz Sword of Brira +4, ma dodatkowo +1 water magic, +1 fire magic i +1 fire defense magic, więc krótko mówiąc jest nieźle wypasiony :->
oczywiście najprościej jest ocenić artefakt po cenie, i nie ma co ukrywać, trzeba na porządne narzędzia pracy trochę wydać ... niestety
chodzi ci o punkty magii postaci ? Tyle wyczytałem, że czarów można używać nie prędzej niż po osiągnięciu 10 poziomu postaci, więc chyba dopiero wtedy będzie można rozwijać swoje zdolności magiczne.
Aha, czym większy poziom doświadczenia posiada nasza postać (XP) tym więcej złota (gold) znajdujemy, więc warto zażyć po zejściu do lochu, Potion of Learning (i to najlepiej oznaczony +2) - działa określony czas po zażyciu, chyba 120 min
mko101, pełno rzeczy możesz robić. Ale na większość trzeba mieć te kody które są płatne. Ale jeśli nie wykorzystałeś to powinieneś mieć darmowy los na loterii :-P