dungeons-treasures.com - zarabiaj grajac w gre RPG !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34) +--- Wątek: dungeons-treasures.com - zarabiaj grajac w gre RPG !!! (/Temat-dungeons-treasures-com-zarabiaj-grajac-w-gre-RPG-26050) |
dungeons-treasures.com - zarabiaj grajac w gre RPG !!! - fusek1 - 18-03-2009 18:15 Bezpłatna gra RPG w przeglądarce, płacąca za zdobyte w grze sztuki złota. Wymagane pola przy zapisie angielski I francuski: - nickname/login I pseudo/login - nick do logowania - password I passe - hasło - first name I prenom - imię - name of the character I nom de mon personnage - nazwa postaci (można ją później zmieniać) - your godfather I votre parrain - polecający (wskazane pozostawienie fusek :-) ) Pozostałe pola: miasto, kod, kraj, płeć, strefa czasowa (Polska to GMT+1), data urodzin są nieobowiązkowe Po wciśnięciu create my account I creer my compte czekamy na maila, po otrzymaniu klikamy na link w nim zamieszczony i już możemy grać. UWAGA - można założyć więcej niż jedno konto z jednego komputera :-) jak również zakładać jednocześnie na stronie francuskiej i angielskiej. Warto przeczytać na początek First Step I Premiers Pas Zarobki na początku zarabia się ok. 10k złota dziennie, najwięcej dostaje się za złote klucze :-) aktualnie można uzyskać bonus Friday 13 / Vendredi 13 - zdrapki z koniczynkami, w których dostaje się dodatkowe złoto na stronie francuskiej są dodatkowe questy - w lochach zbieramy elementy do tych questów, angielska ruszyła niedawno więc na razie tego jeszcze nie ma. wg informacji na forum przelicznik wynosi ok. 0,3 ⏠/ 100k złota i lekko wzrasta. Wypłaty: - DT codes (1$, wersja francuska 1âŹ) - Moneybookers (minimum 10$, 10âŹ) - czek (minimum 20$ - prowizja 4$, 15âŹ-1âŹ) Poleceni - 30% / 15% / 5% Kazdemu kto sie zapisze oferuje pomoc w grze !!! http://dungeons-treasures.com/inscription.php?c=1&p=3337 - Boro! - 18-03-2009 19:06 mam takie pytanie zwiedziłem cały labirynt i już nic w nim nie ma. Co teraz dostane jutro albo kiedyś jakiś nowy czy jak :?: Można jeszcze jakoś złoto zdobywać prócz tego łażenie po labiryncie ? - fusek1 - 18-03-2009 19:50 ogolnie to chodzac po labiryncie (lochach) ktore znajdziesz w miejscu Place - > Tavern dostajesz raz dziennie wejscie - i po przejsciu calej mapki na ktorej to zbierasz rozne przedmioty - gold, klucze itp Klucze mozesz sprzedac w POKÓJ ZE SKRZYNIAMI - Chests Room Tutaj dostaje się bonus za znalezione klucze do skrzyń (drewniane, żelazne, srebrne i złote) - można nawet znaleźć kilka tysięcy sztuk złota w 1 skrzyni dodatkowo punkty mozesz zbierac w : grze Friday 13 - Treasures Hunt - klikamy Have my free box of the day a następnie Play the free treasure hunt 1 raz dziennie można otrzymać złoto, klucze do skrzyń, - Temple - odwiedzając codziennie świątynię po 5 dniach otrzymujemy bonus (np. 950-2606 szt. złota) - Bow & Baloons - do 20 marca strzelamy z łuku do lecących balonów (warto wcześniej poćwiczyć) w zalezności od miejsca w rankingu można otrzymać od 2 do 60.000 szt. złota - MoneyMaker - 18-03-2009 20:16 fusek, czy z twojego reflinka należy sie zapisać ? - fusek1 - 18-03-2009 20:20 wskazane;p bede zadowolony;d - MoneyMaker - 18-03-2009 20:40 usunięty reflink (moja pomyłka, sorki) Trzeba wyrżnąć potwory i wygarnąć tyle złota, ile się da, czyli to, co tygrysy lubią najbardziej :-> ... a tu pomoc do gry >> http://www.dt.zobacz.biz/ - Boro! - 18-03-2009 20:43 Trzeba było w łańcuszku się zapisać jak tak robisz :-P Tyle że ja Cię ubiegłem :-? - MoneyMaker - 18-03-2009 20:45 To nie jest łańcuszek ? - Boro! - 18-03-2009 20:48 http://zarabiam.com/topics9/dungeons-treasurescom-vt6772.htm Tam jest łańcuszek :-) - MoneyMaker - 18-03-2009 20:52 orientujesz się może, czy można usunąć konto i zarejestrować się ponownie z innego reflinka, bo znalazłem tylko coś takiego "Delete my account forever" :?: ... ok, już się przepisałem, sorki za zamieszanie :-? |