Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Polska społeczność o zarabianiu przez internet, pracy w domu i dodatkowej pracy online Zobacz dzisiejsze dyskusje →
Odpowiedz 
Darmowy Restock

Autor Wiadomość
RE: Darmowy Restock
Sprawdź:
wszystkie restocki odbędą się na PTZPLACE !
Mam pytanie :
Czy ten restock będzie dzisiaj po północy ? czy jutro północy bo tego zabardzo nierozumiem ;/
Te 3 płatne fale odbędą się najbliższej nocy. Tongue
Yyyymm, więc restock będzie z czwartku na piątek w nocy czyli jakby dzisiaj czy z piątku na sobotę. Bo jedni mowia tak a drudzy tak i zglupialem xD?
(25-02-2010 17:13)geshuzbek napisał(a):  Yyyymm, więc restock będzie z czwartku na piątek w nocy czyli jakby dzisiaj czy z piątku na sobotę. Bo jedni mowia tak a drudzy tak i zglupialem xD?

To samo pytałem i Alcor (chyba) dał nam odpowiedz
Powiem tak: 3 płatne fale odbędą się tej nocy, natomiast restock generalny odbędzie się w piątek w godzinach nocnych.
dziękuje ci Alcor właśnie oto mi chodziło Smile
Witam, jestem nowy na Lockerz i to będzie mój pierwszy Restock.
Wszyscy piszą, że najlepiej siedzieć i ciągle naciskać F5. Tylko ja mam pytanko czy odświeżamy stronę: http://ptzplace.lockerz.com czy może inną. Bo nie chciał bym odświeżać nie to co trzeba.

Jeszcze mam pytanie odnośnie PSP. Ile pkt kosztuje PTZ? Pytam z ciekawości bo i tak będę polował na Heavy Raina na PS3.

Czy to "Ratchet & Clank Bundle - PSP 200 PTZ" jest psp z grą czy sama gra?
Jeśli to jest razem z konsolą to skąd taka różnica w punktach w porównaniu z tym: Assassin's Creed: Bloodlines Bundle - PSP 900 PTZ?
@up

Tak, restock odbędzie się na ptzplace.lockerz.com.
Psp kosztuje 200 ptz.
Ratchet&Clank Bundle - jest tam gra, konsola psp i karta pamięci
Wow, dzięki za super szybką odpowiedź.
Więc skąd ta różnica w punktach:
Ratchet & Clank Bundle - PSP 200 PTZ
Assassin's Creed: Bloodlines Bundle - PSP 900 PTZ ?
Odpowiedz